Alles over het regelen van uw hypotheek

U wilt een huis kopen of u hebt er net een gekocht? Loopt de rentevaste periode van uw hypotheek loopt af of wilt u oversluiten? Allemaal redenen om aan de slag te gaan met een hypotheek. Maar waar begint u nu de zoektocht naar het meest geschikte hypotheekadvies? En waar vind u een passende hypotheek met de laagste rente, goede voorwaarden en service tijdens de looptijd?

Wat is een hypotheek eigenlijk?

Een hypotheek is een lening waarmee u  uw eigen huis koopt. Gedurende de looptijd van de hypotheek betaald u (gedeeltelijke) aflossing en hypotheekrente.

Hoe vindt u de hypotheek die het beste past bij uw wensen en omstandigheden, nu en in de toekomst? Klik voor uitleg over de bekendste hypotheekvormen in het menu ‘Hypotheekvormen’.

Wij helpen u graag op weg met het best passende hypotheekadvies en de aanbieder met de laagste hypotheekrente in combinatie met de beste voorwaarden. De Hypotheekfabriek vergelijkt alle aanbieders.

Vrijblijvende afspraak maken?

Maak een afspraak‘ om uw gegevens te vermelden en een medewerker van De Hypotheekfabriek neemt zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak of om u vrijblijvend te informeren.

 

© 2022 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu