De Hypotheekfabriek

De Hypotheekfabriek beschikt over een team van Erkend Financieel Adviseurs met veel ervaring in de financiële dienstverlening. Al onze adviseurs zijn gecertificeerd en aangesloten bij Stichting Erkend Hypotheekadviseur.

Daarnaast zijn onze adviseurs ook gecertificeerd duurzaamheidsadviseurs.

Wij adviseren en bemiddelen in hypotheken en hypotheek gerelateerde verzekeringsoplossingen zoals overlijdensrisicoverzekeringen en woonlastenverzekeringen. De Hypotheekfabriek adviseert en bemiddelt compleet onafhankelijk. Wij vergelijken alle geldverstrekkers en bemiddelen voor vrijwel alle banken en verzekeraars, en dat voor het allerlaagste advies-en bemiddelingstarief van Nederland. Je betaalt slechts  € 999,-

Onze Erkend Financieel Adviseurs bieden persoonlijke aandacht en volledige ondersteuning. Dit kan in een persoonlijk adviesgesprek op kantoor. Via webcam (bijvoorbeeld “Teams”) en uiteraard per e-mail of telefoon. Wij vinden het zeer belangrijk dat je snel, goed en duidelijk ondersteund wordt.

Dit alles voor het voordeligste tarief van Nederland!

Al onze medewerkers beschikken over ruime ervaring op het gebied van alle vormen van financiële dienstverlening maar hypotheken zijn onze specialiteit. Uiteraard zijn onze medewerkers gediplomeerd en gecertificeerd en worden er regelmatig permanente educatieprogramma’s gevolgd.

De Hypotheekfabriek is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55072968 en beschikt over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten, geadministreerd onder nummer 12040834. Tevens zijn wij aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur SEH,  het klachteninstituut voor de financiële dienstverlening Kifid, geadministreerd onder nummer 300.014991.

Je vindt onze (meer dan uitstekende) onafhankelijke  klantbeoordelingen op de vergelijkingswebsites zoals, www.advieskeuze.nl, trustpilot en uiteraard zijn wij eenvoudig te vinden via Google.

Je bent bij ons in goede handen.

Ons concept

Het concept van De Hypotheekfabriek is simpel en uniek! Klik hier om meer te lezen over ons concept.
De Hypotheekfabriek adviseert en bemiddelt compleet onafhankelijk in hypotheken en hypotheek gerelateerde verzekeringen. Wij vergelijken alle geldverstrekkers en bemiddelen voor vrijwel alle banken en verzekeraars. Informeer vrijblijvend naar ons assortiment en naar je mogelijkheden.

Naast geldverstrekkers waarmee we rechtstreeks zaken doen is er ook keuze uit geldverstrekkers die uitsluitend hypotheken aanbieden via zogenaamde inkooporganisaties/serviceproviders. Deze inkooporganisaties verrichten de werkzaamheden die de bank normaal gesproken zelf uitvoert. Doordat de bank deze diensten uitbesteedt, kan dit soms leiden tot scherpe rentetarieven. Echter, er worden door deze inkooporganisaties/service kosten in rekening gebracht voor hun dienstverlening. Deze kosten staan volledig los van De Hypotheekfabriek en wij raden je aan om hier bij ons naar te informeren zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Banken die uitsluitend met een serviceprovider werken zijn o.a. Allianz, Argenta, BNP, Generali, Lloyds, Merius, Munt, Tellius, Venn, Vista, Lot en Woonnu. Vraag geheel vrijblijvend naar je mogelijkheden, meld je aan voor een eerste oriëntatie. Dat is kosteloos en vrijblijvend.

Je kunt ook bij ons terecht als je al een hypotheek hebt die je wilt aanpassen of verhogen voor bijvoorbeeld verbouwen of het verduurzamen van je woning. Het maakt daarbij niets uit of je huidige hypotheek via onze bemiddeling tot is gekomen. Wij helpen je graag met het regelen van een extra hypotheek.

De Hypotheekfabriek biedt ook andere diensten aan. Dit kan in combinatie met je hypotheek maar ook los daarvan. Zo kan je bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor het afsluiten van de volgende verzekeringen:                                                                         

 • Overlijdensrisicoverzekeringen                                     
 • Woonlastenverzekeringen (arbeidsongeschiktheid en werkloosheid)                  

Oversluiten

Tevens biedt De Hypotheekfabriek de mogelijkheid om je huidige hypotheek vakkundig te laten analyseren, eventueel over te sluiten of uit te breiden voor bijvoorbeeld verduurzamen of verbouwingen. Het kan zijn dat je huidige hypotheekconstructie niet meer aansluit op je huidige wensen. Wij helpen je om je hypotheek weer te laten aansluiten op je wensen en omstandigheden.

Een complete financiële analyse, inclusief oversluiten of uitbreiden i.v.m. verduurzamen kost slechts  € 999,-.

Onze doelgroep

De Hypotheekfabriek richt zich op consumenten die met behulp van onze deskundige adviseurs de mogelijkheden op het gebied van hypotheken willen analyseren en willen regelen. Wij richten ons op consumenten die heel goed op de hoogte zijn van de grote prijsverschillen die spelen bij hypotheekadvies en hypotheekbemiddeling en daar niet onnodig veel voor willen betalen. Denk bijvoorbeeld aan consumenten die al eerder een woning hebben gekocht. Een starter op de woningmarkt die zich goed heeft voorbereid. Een consument die al een hypotheek heeft waarvan de rentevast periode afloopt en een verlengingsvoorstel van de huidige geldverstrekker heeft ontvangen dat niet concurrerend blijkt. Ook consumenten die willen verbouwen of verduurzamen zijn bij ons aan het juiste adres. De Hypotheekfabriek is “online” specialist en richten ons op heel Nederland aangezien het niet noodzakelijk is dat klanten naar ons bedrijf komen. Wij zijn uitstekend in staat om je per e-mail, telefoon en webcam (bijvoorbeeld “Teams”) te adviseren en te ondersteunen. Afstanden zijn dus geen enkele belemmering. Wil je niet teveel betalen maar wil je wel een persoonlijk advies en persoonlijke begeleiding van A tot Z? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, dit alles is inbegrepen in onze vaste lage prijs van € 999,-

De website

Zoals je kunt zien, heeft De Hypotheekfabriek een duidelijke website die geheel tot doel heeft om je zo goed mogelijk en op een heldere en transparante wijze te informeren.
Wij geven een heldere en transparante inkijk in wat je van ons mag verwachten. Kijk ook eens naar onze uitstekende klantbeoordelingen op www.advieskeuze.nl, Trustpilot of vind ons op Google. Wil je persoonlijke geïnformeerd worden? Meld je aan via één van onze afspraakmogelijkheden en een deskundig Erkend Financieel Adviseur neemt snel contact met je op. Dit is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Voordelen van De Hypotheekfabriek

Voordelen De Hypotheekfabriek:

 • De prijs
 • Alles inclusief het unieke tarief van 999 euro dus geen verrassingen
 • Wij vergelijken alle aanbieders
 • We werken samen met vrijwel alle banken en verzekeraars in Nederland
 • De Hypotheekfabriek is onafhankelijk.
 • Deskundige en gediplomeerde adviseurs
 • Altijd persoonlijk contact met een vaste adviseur
 • Helder en inzichtelijk financieel advies afgestemd op je persoonlijke situatie
 • Altijd bereikbaar voor al je vragen
 • Tijdens de gehele looptijd van je hypotheek staan we voor je klaar
 • Zeer goede klant beoordelingen op google en www.advieskeuze.nl Trustpilot en google
 • Online Specialist

Waarom een onafhankelijke adviseur? Een onafhankelijk adviseur:

 • Geeft objectief advies
 • Heeft een uitgebreid aanbod
 • Vergelijkt de verschillende aanbieders en producten
 • Selecteert binnen het grote aanbod van alle marktpartijen de beste oplossing voor je persoonlijke situatie.

Vrijblijvend een afspraak maken?

Wil je onafhankelijk en betaalbaar hypotheekadvies, bemiddeling bij alle geldverstrekkers en begeleiding van A tot Z? Klik dan op ‘Maak een afspraak‘ om je gegevens achter te laten en een adviseur neemt snel contact met je op voor het maken van een afspraak. Wil je vrijblijvend en gratis geïnformeerd worden over je mogelijkheden? Vermeld je gegevens en onze adviseurs bellen je geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen!

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu