De Hypotheekfabriek

De Hypotheekfabriek beschikt over een team van Erkend Financieel Adviseurs met veel ervaring in de financiële dienstverlening. Al onze adviseurs zijn gecertificeerd en aangesloten bij Stichting Erkend Hypotheekadviseur.

Wij adviseren en bemiddelen in hypotheken en hypotheek gerelateerde verzekeringsoplossingen zoals overlijdensrisicoverzekeringen en woonlastenverzekeringen. De Hypotheekfabriek adviseert en bemiddelt compleet onafhankelijk. Wij vergelijken alle geldverstrekkers en bemiddelen voor vrijwel alle banken en verzekeraars, en dat voor het allerlaagste advies-en bemiddelingstarief van Nederland. U betaalt slechts € 999,-

Onze Erkend Financieel Adviseurs bieden persoonlijke aandacht en volledige ondersteuning. Dit kan in een persoonlijk adviesgesprek op kantoor. Via webcam (bijvoorbeeld “Teams”) en uiteraard per e-mail of telefoon. Wij vinden het zeer belangrijk dat u snel, goed en duidelijk ondersteund wordt.

Dit alles voor het voordeligste tarief van Nederland!

Al onze medewerkers beschikken over ruime ervaring op het gebied van alle vormen van financiële dienstverlening maar hypotheken zijn onze specialiteit. Uiteraard zijn onze medewerkers gediplomeerd en gecertificeerd en worden er regelmatig permanente educatieprogramma’s gevolgd.

De Hypotheekfabriek is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55072968 en beschikt over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten, geadministreerd onder nummer 12040834. Tevens zijn wij aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur SEH,  het klachteninstituut voor de financiële dienstverlening Kifid, geadministreerd onder nummer 300.014991.

U vindt onze (meer dan uitstekende) onafhankelijke  klantbeoordelingen op de vergelijkingswebsites zoals www.independer.nlwww.advieskeuze.nl en uiteraard zijn wij eenvoudig te vinden via Google.

U bent bij ons in goede handen.

Ons concept

Het concept van De Hypotheekfabriek is simpel en uniek! Klik hier om meer te lezen over ons concept.
De Hypotheekfabriek adviseert en bemiddelt compleet onafhankelijk in hypotheken en hypotheek gerelateerde verzekeringen. Wij vergelijken alle geldverstrekkers en bemiddelen voor vrijwel alle banken en verzekeraars. Informeer vrijblijvend naar ons assortiment en uw mogelijkheden.

Naast geldverstrekkers waarmee we rechtstreeks zaken doen is er ook keuze uit geldverstrekkers die uitsluitend hypotheken aanbieden via zogenaamde inkooporganisaties/serviceproviders. Deze inkooporganisaties verrichten de werkzaamheden die de bank normaal gesproken zelf uitvoert. Doordat de bank deze diensten uitbesteedt, kan dit soms leiden tot scherpe rentetarieven. Echter, er worden door deze inkooporganisaties/service kosten in rekening gebracht voor hun dienstverlening. Deze kosten staan volledig los van De Hypotheekfabriek en wij raden u aan om hier bij ons naar te informeren zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Banken die uitsluitend met een serviceprovider werken zijn o.a. Allianz, Argenta, BNP, Generali, Lloyds, Merius, Munt, Tellius, Venn, Vista, Lot en Woonnu. Vraag geheel vrijblijvend naar uw mogelijkheden, meld u aan voor een afspraak.

De Hypotheekfabriek biedt ook andere diensten aan. Dit kan in combinatie met uw hypotheek maar ook los daarvan. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor het afsluiten van de volgende verzekeringen:                                                                         

 • Overlijdensrisicoverzekeringen                                     
 • Woonlastenverzekeringen (arbeidsongeschiktheid en werkloosheid)                  

Oversluiten

Tevens biedt De Hypotheekfabriek de mogelijkheid om uw huidige hypotheek vakkundig te laten analyseren, eventueel over te sluiten of te repareren. Het kan zijn dat uw huidige hypotheekconstructie niet meer actueel is maar dat de huidige rentevast periode nog niet afloopt. Oversluiten kan dan misschien door de aflosboete niet lonend zijn, maar een grondige analyse en risico inventarisatie kan in uw voordeel werken en desgewenst kan uw hypotheek worden aangepast worden naar uw huidige wensen en omstandigheden.

Een complete financiële analyse inclusief hypotheekreparatie of oversluiten kost slechts  € 999,-.

Onze doelgroep

De Hypotheekfabriek richt zich op consumenten die met behulp van onze deskundige adviseurs de mogelijkheden op het gebied van hypotheken willen analyseren en willen regelen. Wij richten ons op consumenten die heel goed op de hoogte zijn van de grote prijsverschillen die spelen bij hypotheekadvies en hypotheekbemiddeling en daar niet onnodig veel voor willen betalen. Denk bijvoorbeeld aan consumenten die al eerder een woning hebben gekocht. Een starter op de woningmarkt die zich goed heeft voorbereid. Een consument die al een hypotheek heeft waarvan de rentevast periode afloopt en een verlengingsvoorstel van de huidige geldverstrekker heeft ontvangen dat niet concurrerend blijkt. Ook consumenten die nog een Beleggingshypotheek hebben waarvan de rendementen uit het verleden geen garantie geven in de toekomst, zijn bij ons aan het juiste adres. De Hypotheekfabriek is “online” specialist en richten ons op heel Nederland aangezien het niet noodzakelijk is dat klanten naar ons bedrijf komen. Wij zijn uitstekend in staat om u per mail, telefoon en webcam (bijvoorbeeld “Teams”) te adviseren en te ondersteunen. Afstanden zijn dus geen enkele belemmering. Wilt u niet teveel betalen maar wenst u toch een persoonlijk advies en persoonlijke begeleiding van A tot Z? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, dit alles is inbegrepen in onze vaste lage prijs van € 999,-

De website

Zoals u kunt zien, heeft De Hypotheekfabriek een duidelijke website die geheel tot doel heeft om u zo goed mogelijk en u op een heldere en transparante wijze te informeren.
Wij geven een heldere en transparante inkijk in wat u van ons mag verwachten. Kijk ook eens naar onze uitstekende klantbeoordelingen op www.independer.nlwww.advieskeuze.nl of Google ons. Wilt u persoonlijke geïnformeerd worden? Meld u aan via één van onze afspraakmogelijkheden en een deskundig Erkend Financieel Adviseur neemt contact met u op. Dit is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Voordelen van De Hypotheekfabriek

Voordelen De Hypotheekfabriek:

 • De prijs
 • Alles inclusief het unieke tarief van 999 euro dus geen verrassingen
 • Wij vergelijken alle aanbieders
 • We werken samen met vrijwel alle banken en verzekeraars in Nederland
 • De Hypotheekfabriek is onafhankelijk.
 • Deskundige en gediplomeerde adviseurs
 • Altijd persoonlijk contact met een vaste adviseur
 • Helder en inzichtelijk financieel advies afgestemd op uw persoonlijke situatie
 • Altijd bereikbaar voor al uw vragen
 • Tijdens de gehele looptijd van uw hypotheek staan we voor u klaar
 • Zeer goede klant beoordelingen op www.independer.nl en www.advieskeuze.nl
 • Online Specialist

Waarom een onafhankelijke adviseur? Een onafhankelijk adviseur:

 • Geeft objectief advies
 • Heeft een uitgebreid aanbod
 • Vergelijkt de verschillende aanbieders en producten
 • Selecteert binnen het grote aanbod van alle marktpartijen de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Vrijblijvend een afspraak maken?

Wilt u onafhankelijk en betaalbaar hypotheekadvies, bemiddeling bij alle geldverstrekkers en begeleiding van A tot Z? Klik dan op ‘Maak een afspraak‘ om uw gegevens achter te laten en een adviseur neemt snel contact met u op voor het maken van een afspraak. Wilt u vrijblijvend en gratis geïnformeerd worden over uw mogelijkheden? Vermeld uw gegevens en onze adviseurs bellen u geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen!

© 2022 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu