De Hypotheekfabriek

De Hypotheekfabriek heeft een team van Erkend Financieel Adviseurs met veel ervaring in de financiële dienstverlening.

Wij adviseren en bemiddelen in hypotheken en alle relevante bijproducten zoals overlijdensrisicoverzekeringen en woonlastenverzekeringen. De Hypotheekfabriek adviseert en bemiddelt compleet onafhankelijk. Wij vergelijken alle geldverstrekkers en bemiddelen voor vrijwel alle banken en verzekeraars, en dat voor het allerlaagste advies-en bemiddelingstarief van Nederland. U betaalt slechts € 999,-

Onze Erkend Financieel Adviseurs bieden persoonlijke aandacht en volledige ondersteuning. Dit kan in een persoonlijk adviesgesprek, per e-mail, webcam en uiteraard per telefoon. Wij vinden het zeer belangrijk dat u snel, goed en duidelijk ondersteund wordt.

Dit alles voor het voordeligste tarief van Nederland!

Al onze medewerkers beschikken over ruime ervaring op het gebied van alle vormen van financiële dienstverlening. Uiteraard zijn onze medewerkers gediplomeerd en gecertificeerd en worden er regelmatig permanente educatieprogramma’s gevolgd.

De Hypotheekfabriek is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55072968 en beschikt over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten, geadministreerd onder nummer 12040834. Tevens zijn wij aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur SEH,  het klachteninstituut voor de financiële dienstverlening Kifid, geadministreerd onder nummer 300.014991.

U vindt onze (meer dan uitstekende) onafhankelijke  klantbeoordelingen op de vergelijkingwebsites zoals www.independer.nl en www.advieskeuze.nl. U kunt onze klantenbeoordelingen eenvoudig vinden door in de rubriek “Zoek de beste hypotheekadviseur”, onze vestigingsplaats “Duiven”. Ons werkgebied is uiteraard heel Nederland.

U bent bij ons in goede handen.

Ons concept

Het concept van De Hypotheekfabriek is uniek! Klik hier om meer te lezen over ons concept.
De Hypotheekfabriek adviseert en bemiddelt compleet onafhankelijk in hypotheken en verzekeraars. Wij vergelijken alle geldverstrekkers en bemiddelen voor vrijwel alle banken en verzekeraars. Informeer vrijblijvend naar ons assortiment en uw mogelijkheden.

Er is tevens keuze uit geldverstrekkers die uitsluitend hypotheken aanbieden via zogenaamde inkooporganisaties/serviceproviders. Deze inkooporganisaties verrichten de werkzaamheden die de bank normaal gesproken  zelf uitvoert. Doordat de bank deze diensten uitbesteedt, kan dit soms leiden tot zeer scherpe rentetarieven. Echter, er kunnen door deze inkooporganisaties/service  kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten staan volledig los van De Hypotheekfabriek en wij raden u aan om hier bij ons naar te informeren zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Informeer geheel vrijblijvend naar uw mogelijkheden: advies@dehypotheekfabriek.nl of maak een bel afspraak.

De Hypotheekfabriek biedt ook andere diensten aan. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor het afsluiten van de volgende verzekeringen:                                                                         

 • Overlijdensrisicoverzekering                                     
 • Woonlastenverzekering (arbeidsongeschiktheid en werkloosheid)                  

U betaalt slechts een eenmalige bemiddelingsvergoeding van slechts 149 euro per verzekering.

Tevens biedt De Hypotheekfabriek de mogelijkheid om uw huidige hypotheek vakkundig te laten analyseren, eventueel over te sluiten of te repareren. Het kan namelijk zijn dat uw huidige rentevastperiode nog niet afloopt en dat uw huidige rentepercentage zeer gunstig blijkt te zijn. Oversluiten is dan hoogstwaarschijnlijk niet lonend maar analyse en risico inventarisatie van uw aflossingsconstructie en risicoanalyse kan in uw voordeel werken en desgewenst aangepast worden naar de huidige eisen en omstandigheden.

Een complete financiële analyse inclusief hypotheekreparatie of oversluiten kost slechts  999 euro..

Onze doelgroep

De Hypotheekfabriek richt zich op consumenten die samen met onze deskundige adviseurs de mogelijkheden op het gebied van financiële zaken te regelen. Wij richten ons op alle consumenten die op de hoogte zijn van de grote prijsverschillen en niet onnodig veel willen betalen voor goed advies en de hypotheekbemiddeling. Denk bijvoorbeeld aan consumenten die al eerder een woning hebben gekocht. Een starter op de woningmarkt die zich goed heeft voorbereid. Een consument die al een hypotheek heeft waarvan de rentevastperiode afloopt en een verlengingsvoorstel van de huidige geldverstrekker heeft ontvangen dat niet concurrerend blijkt. Ook consumenten met een Beleggingshypotheek waarvan de rendementen uit het verleden geen garantie geven in de toekomst, zijn bij ons aan het juiste adres. Wij richten ons op heel Nederland aangezien het niet noodzakelijk is dat klanten naar ons kantoor komen. Wij zijn uitstekend in staat om u per mail, telefoon en webcam te adviseren en te ondersteunen. Afstanden zijn dus geen enkele belemmering.  Wilt u niet teveel betalen maar wenst u toch een persoonlijk advies en persoonlijke begeleiding van A tot Z? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, dit alles is inbegrepen in onze vaste lage prijs van 999 euro.

De website

De Hypotheekfabriek heeft een duidelijke website die geheel tot doel heeft om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en u op een heldere en transparante wijze  te informeren.
Onze uitgebreide website biedt een transparante en heldere inkijk in wat u van ons mag verwachten. Kijk ook eens naar onze uitstekende klant beoordelingen op www.independer.nl en www.advieskeuze.nl. Wenst u persoonlijke informatie? Meld u aan via ons contactformulier en wij nemen snel contact met u op. Dit is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Voordelen van De Hypotheekfabriek

Voordelen De Hypotheekfabriek:

 • De prijs
 • Alles inclusief het unieke tarief van 999 euro dus geen verrassingen
 • Wij vergelijken alle aanbieders
 • We werken samen met vrijwel alle banken en verzekeraars in Nederland
 • De Hypotheekfabriek is onafhankelijk.
 • Deskundige en gediplomeerde adviseurs
 • Altijd persoonlijk contact met een vaste adviseur
 • Helder en inzichtelijk financieel advies afgestemd op uw persoonlijke situatie
 • Altijd bereikbaar voor al uw vragen
 • Tijdens de gehele looptijd van uw hypotheek staan we voor u klaar
 • Zeer goede klant beoordelingen op www.independer.nl en www.advieskeuze.nl

Waarom een onafhankelijke adviseur? Een onafhankelijk adviseur:

 • Geeft objectief advies
 • Heeft een uitgebreid aanbod
 • Vergelijkt de verschillende aanbieders en producten
 • Selecteert binnen het grote aanbod van alle marktpartijen de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Vrijblijvend een afspraak maken?

Wilt u onafhankelijk en betaalbaar hypotheekadvies, bemiddeling bij alle geldverstrekkers en begeleiding van A tot Z? Klik dan op ‘Maak een afspraak‘ om uw gegevens achter te laten en een adviseur neemt snel contact met u op voor het maken van een afspraak. Wilt u vrijblijvend en gratis geïnformeerd worden over uw mogelijkheden? Vermeld uw gegevens en onze adviseurs bellen u geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen!

© 2020 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu