Onze werkwijze

De Hypotheekfabriek is volledig onafhankelijk en heeft een transparante werkwijze. Maak gebruik van onze deskundigheid en laat onze ervaren financieel adviseurs gratis en vrijblijvend een financieringsvoorbeeld maken.  U ontvangt dit financieringsvoorbeeld met uw hypothecaire financieringsmogelijkheden binnen 24 uur. Uiteraard is dit geheel GRATIS EN VRIJBLIJVEND! Tevens krijgt u dan snel antwoord op al uw vragen.

Wij hebben een eenvoudig stappenplan opgesteld zodat u snel kunt beoordelen of ons concept bij u past.

Klik hier om ons stappenplan te bekijken.

Wat mag u van De Hypotheekfabriek verwachten?

Maak gratis en vrijblijvend gebruik van onze terugbelservice. Onze adviseurs beoordelen al in het eerste telefonische contact of uw hypotheekwensen haalbaar en uitvoerbaar zijn. U krijgt direct een deskundig financieel adviseur te spreken, dus geen Call Center medewerker. Dit alles is kosteloos en geheel vrijblijvend. Ons streven is dat u binnen 24 uur een financieringsvoorbeeld ontvangt.

U weet binnen 24 uur of uw financieringswens haalbaar en uitvoerbaar is.

Uw adviseur inventariseert uw huidige financiële situatie en analyseert uw mogelijkheden op basis van uw wensen en verwachtingen. De adviseur laat u door middel van een financieringsvoorbeeld zien of uw financieringswensen haalbaar en uitvoerbaar zijn. Er volgt dan snel een persoonlijk intakegesprek waarin de scenario’s en conclusies met u worden besproken.

Hebt u uw keuze gemaakt dan bemiddelt De Hypotheekfabriek in het tot stand komen van uw hypotheek. Zie hiervoor eveneens ons Dienstverleningsdocumenten op onze website. Klik hier om het dienstverleningsdocument te downloaden. U ontvangt van ons de gegevens voor uw persoonlijke account zodat u d.m.v. een journaal, direct op de hoogte blijft van de voortgang en ontwikkelingen in uw hypotheekdossier zodat er geen vertraging optreedt en u in het ongewisse blijft.

U hebt zelf de volledige keuzevrijheid in de geldverstrekker, verzekeraar, notaris en taxateur.

Wat verwachten wij van u?

Het is van groot belang dat wij snel over de juiste gegevens en documenten beschikken die noodzakelijk zijn voor het tot stand brengen van uw hypotheek of verzekering.

Uw snelheid bepaalt de onze!

LET OP!
Bemiddeling kost geld! De Hypotheekfabriek brengt slechts € 249,- opstartkosten in rekening voor het opstarten van het hypotheektraject. Dit bedrag maakt onderdeel uit van het totaal tarief van € 999,-. De opstartkosten betaalt u zodra u ons opdracht tot de dienstverlening geeft. Het resterende bedrag wordt verrekend door de notaris op de passeerdatum van uw hypotheek.

Vrijblijvend een afspraak maken?

Maak een afspraak‘ en vermeld uw gegevens en een adviseur van De Hypotheekfabriek neemt binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

© 2021 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu