Onze werkwijze

De Hypotheekfabriek is volledig onafhankelijk en heeft een transparante werkwijze. Maak gebruik van onze deskundigheid en laat onze ervaren financieel adviseurs gratis en vrijblijvend een financieringsvoorbeeld maken.  Wij streven ernaar om binnen 24 uur een financieringsvoorbeeld met je hypothecaire financieringsmogelijkheden te verstrekken. Uiteraard is dit geheel GRATIS EN VRIJBLIJVEND! Wij hebben een eenvoudig stappenplan opgesteld zodat je snel kunt beoordelen of ons concept bij je past.

Klik hier om ons stappenplan te bekijken.

Wat mag je van De Hypotheekfabriek verwachten?

Maak gratis en vrijblijvend gebruik van onze terugbelservice. Onze adviseurs beoordelen in het eerste telefonische contact of je hypotheekwensen haalbaar en uitvoerbaar zijn. Je krijgt direct een deskundig financieel adviseur te spreken, dus geen Call Center medewerker of assistent van de assistent.

Je weet binnen 24 uur of je financieringswens haalbaar en uitvoerbaar is.

Een deskundig financieel adviseur inventariseert je huidige financiële situatie en analyseert je mogelijkheden op basis van je wensen en verwachtingen. De adviseur laat je door middel van een financieringsvoorbeeld zien of je financieringswensen uitvoerbaar zijn. Er volgt dan snel een persoonlijk intakegesprek waarin de scenario’s en conclusies met je worden besproken. Wij streven ernaar om je binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend financieringsvoorbeeld aan te bieden en het intakegesprek te laten plaatsvinden.

De Hypotheekfabriek zorgt voor het tot stand komen van je hypotheek. Zie hiervoor eveneens ons Dienstverleningsdocumenten op onze website. Klik hier om het dienstverleningsdocument te downloaden. Je krijgt toegang tot een persoonlijke account zodat je d.m.v. een journaal, direct op de hoogte blijft van de voortgang en ontwikkelingen in je hypotheekdossier zodat er geen vertraging optreedt en je in het ongewisse blijft.

Je hebt zelf de volledige keuzevrijheid in de geldverstrekker, verzekeraar, notaris en taxateur.

Wat verwachten wij van jou?

Het is van groot belang dat wij snel over de juiste gegevens en documenten beschikken die noodzakelijk zijn voor het tot stand brengen van je hypotheek of verzekering.

Jouw snelheid bepaalt de onze!

LET OP!
Bemiddeling kost geld! De Hypotheekfabriek brengt slechts € 249,- opstartkosten in rekening voor het opstarten van het hypotheektraject. Dit bedrag maakt onderdeel uit van het totaal tarief van € 999,-. De opstartkosten betaal je zodra je ons opdracht tot de dienstverlening geeft. Het resterende bedrag wordt verrekend door de notaris op de passeerdatum van je hypotheek. NB: De tarieven voor ondernemers en voor verhuurhypotheken wijken af.

Vrijblijvend een afspraak maken?

Maak een afspraak‘ en vermeld je gegevens en een adviseur van De Hypotheekfabriek neemt snel contact met je op voor het maken van een afspraak.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu