Onze werkwijze

De Hypotheekfabriek is volledig onafhankelijk en heeft een transparante werkwijze. Maak gebruik van onze deskundigheid en laat onze ervaren financieel adviseurs gratis en vrijblijvend een financieringsvoorbeeld maken.  U ontvangt dit financieringsvoorbeeld met uw hypothecaire financieringsmogelijkheden binnen 24 uur. Uiteraard is dit geheel GRATIS EN VRIJBLIJVEND! Tevens krijgt u dan snel antwoord op al uw vragen.

Wij hebben een eenvoudig stappenplan opgesteld zodat u snel kunt beoordelen of ons concept bij u past.

Klik hier om ons stappenplan te bekijken.

Wat mag u van De Hypotheekfabriek verwachten?

Maak gratis en vrijblijvend gebruik van onze terugbelservice. Onze adviseurs beoordelen al in het eerste telefonische contact of uw hypotheekwensen haalbaar en uitvoerbaar zijn. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend. Eveneens ontvangt u binnen 24 uur een financieringsvoorbeeld.

U weet binnen 24 uur of uw financieringswens haalbaar en uitvoerbaar is.

Uw adviseur inventariseert uw huidige financiële situatie en analyseert uw mogelijkheden op basis van uw wensen en verwachtingen. De adviseur laat u door middel van een adviesvoorstel, uw toekomstige financiële positie zien en zal op basis van de uitkomst een aantal mogelijke scenario’s bespreken. Er volgt dan snel een persoonlijk adviesgesprek waarin de scenario’s en conclusies met u worden besproken. Dit gesprek kan op ons kantoor plaatsvinden maar dat hoeft niet. Wij kunnen u uitstekend telefonisch en per mail adviseren en hebben een landelijke dekking.

Bij de keuze van het juiste scenario zal uw adviseur tevens de meest interessante aanbieders tonen waarna u zelf uw keuze kunt bepalen. Zoals u ziet heeft u zelf de volledige keuzevrijheid in de geldverstrekker, verzekeraar, notaris en taxateur. De Hypotheekfabriek vergelijkt alle aanbieders.

Hebt u uw keuze gemaakt dan bemiddelt De Hypotheekfabriek in het tot stand komen van uw hypotheek. Zie hiervoor eveneens ons Dienstverleningsdocument op onze website. Klik hier om het dienstverleningsdocument te downloaden. U ontvangt van ons de gegevens voor uw persoonlijke account zodat u d.m.v. een journaal, direct op de hoogte blijft van de voortgang en ontwikkelingen in uw hypotheekdossier zodat er geen vertraging optreedt en u in het ongewisse blijft.

Wat verwachten wij van u?

Het is van groot belang dat wij snel over de juiste gegevens en documenten beschikken die noodzakelijk zijn voor het tot stand brengen van uw hypotheek of verzekering.

Uw snelheid bepaalt de onze!

LET OP!
Bemiddeling kost geld! De Hypotheekfabriek brengt slechts 249 euro in rekening voor het opstarten van het hypotheekdossier. Dit bedrag maakt onderdeel uit van het totaal tarief van  999 euro. De opstartkosten betaalt u zodra u ons opdracht geeft tot de dienstverlening. Het resterende bedrag van 750 euro wordt verrekend door de notaris op de passeerdatum van uw hypotheek. U betaalt dus uitsluitend aan ons en u betaalt geen extra advies/bemiddelingskosten aan de bank of verzekeraar.

Vrijblijvend een afspraak maken?

Maak een afspraak‘ en vermeld uw gegevens en een adviseur van De Hypotheekfabriek neemt binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

© 2020 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu