WHSSolar

De Hypotheekfabriek is een unieke samenwerking aangegaan met WHSSolar.

De vraag naar hypotheken waarin specifieke verduurzamingselementen worden meegefinancierd groeit met de dag. De Hypotheekfabriek is specialist op het gebied van hypotheken en maar laat met name het verduurzaamheidstraject ten aanzien van zonnepanelen graag over aan een deskundig en onafhankelijk bedrijf zoals WHSSolar.

De samenwerking is tot stand gekomen door een gezamenlijk doel, Nederland duurzamer maken.   De Hypotheekfabriek heeft primair het belang om de klanten verder te helpen met een hypotheek voor uw nieuwe woning. Hierbij hoort ook een stukje duurzaamheid en duurzaam denken. Dit is waar de samenwerking met WHSSolar op tot stand is gekomen. De Hypotheekfabriek heeft samen met WHSSolar gekeken naar de beste voorwaarden en materialen en kan zo een steentje bijdragen aan een beter wereld. Met het adviseren over de beschikbare duurzaamheidslening alleen kom je er niet, de Hypotheekfabriek wil samen met WHSSolar de klant écht verder helpen en probeert op deze manier de klant te helpen door hen te koppelen aan een betrouwbare en professionele leverancier van PV systemen. Op deze manier voegen we een stuk service toe wat er eerder niet was. Jij kunt als klant van De Hypotheekfabriek hierdoor hoogwaardige materialen tegen een zeer competitieve prijs aanschaffen en middels de duurzaamheids-lening van maximaal €9.000,- financieren. Hierdoor kun je het opgebouwde spaargeld voor andere dingen inzetten.

WHSSolar levert hoogwaardige zonnepanelen tegen een all-in prijs. Het zonnepanelen pakket bestaat uit de montage materialen, de omvormer, de zonnepanelen, monitoring systeem en professionele installatie van het geheel. WHSSolar ontzorgt van advies tot installatie. Met name de All-in prijs sluit perfect aan met het unieke all-in tarief dat De Hypotheekfabriek hanteert. Dit sluit dus perfect op elkaar aan en je weet dus vooraf waar je aan toe bent.

Met zonnepanelen wek je stroom op via je eigen dak. Zo bespaar je flink op je energierekening. De aanschaf van zonnepanelen is een slimme investering die je snel terugverdient.
De salderingsregeling, btw-teruggave en eventuele (gemeentelijke) subsidies maken het bovendien financieel extra aantrekkelijk om te kiezen voor zonnepanelen.

WHSSolar levert, installeert zonnepanelen voor de zakelijke en particuliere markt. Middels de sterke inkoopvoorwaarden voor hoogwaardige materialen en professionele installatie koop je bij WHSSolar een uitstekende zonnestroom installatie voor op je dak. Elk dak is anders en elke situatie vergt een andere oplossing, vandaar dat we altijd een schouw doen om te komen tot de beste oplossing voor je nieuwe huis.

Bovendien ontvangen klanten die zich aanmelden via onze partners een exclusieve Leddy’s box!

De Leddy’s Box is ontstaan uit een samenwerking tussen WHSSolar en Leddy’s. Leddy’s heeft een volledig plasticvrij verpakte consumentenlijn LED lampen op de markt gebracht.  De Leddy’s Box bestaat uit een assortiment aan ledlampen waarmee de je het huis van LED verlichting kan voorzien. Ook zo kun je besparen!

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu