« Terug naar het overzicht

Reaal lekker wonen hypotheek

Geplaatst op: 5 december 2019

De Hypotheekfabriek is leverancier van de Reaal lekker wonen hypotheek

Met of zonder NHG

Ben je op zoek naar een betaalbare hypotheek? De Lekker Wonen Hypotheek heeft voordelige tarieven voor verschillende looptijden. Daarbij kun je onze Lekker Wonen Hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) afnemen. Goed nieuws, bijvoorbeeld als je starter bent op de woningmarkt!

100% boetevrij aflossen

Je kunt met eigen vermogen momenteel tot 100% van het hypotheek­bedrag boetevrij aflossen. Met andere middelen kan dat tot een maximum van 10% van het hypotheek­bedrag per jaar. Los je meer af, dan betaal je hier soms een vergoeding voor. Het aflossen op je hypotheek kan fiscale en financiële gevolgen hebben. Je financieel adviseur kan je hierover informeren.

Rente daalt bij aflossing

De rente die je betaalt, hangt onder meer af van de verhouding tussen de hoogte van je lening en de waarde van je huis. Dit noemen we tariefklasse. Er zijn 5 verschillende tariefklassen. Los je af op je hypotheekschuld? Dan kun je in een lagere tariefklasse te­recht komen. Je maandelijkse hypotheeklasten gaan dan automatisch omlaag.

Gunstige rente

Met  verschillende rentevaste periodes en aflosvormen stel je je hypotheek helemaal af op jouw wensen en risicoprofiel. Ze hebben scherpe rentes op verschillende rentevaste periodes. Zowel met als zonder NHG.

Wil je graag zekerheid over je maandlasten? Dan kies je bijvoorbeeld voor een lange rentevaste periode van 20 of 30 jaar. Maar je kunt ook kiezen voor 1 jaar vast om meer ‘rentebedenktijd’ te hebben. Tijdens dat jaar kun je zonder boete overstappen naar een andere rentevaste periode.

Je financieel adviseur van DE Hypotheekfabriek helpt je graag de juiste keuze te maken.

 

 

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu