« Terug naar het overzicht

De hypotheekfabriek scoort 9,4 in 70 reviews

Geplaatst op: 6 maart 2014

Op www.independer.nl en www.advieskeuze.nl kunt u op eenvoudige wijze de onafhankelijke en objectieve beoordelingen lezen van klanten die ons hebben beoordeeld. Hieruit blijkt dat onze klanten ZEER tevreden zijn over onze dienstverlening en dat men verwonderd is over de hoge kwaliteit in verhouding met het voordeligste tarief van NEDERLAND. Overtuig u zelf en kijk eens op www.independer.nl of www.advieskeuze.nl  u vind onze hoofdvestiging in Duiven, maar wij werken landelijk.

Oriënteer eerst, voor u kiest

Het is verstandig u te oriënteren voordat u besluit met een financieel dienstverlener in zee te gaan. Vergelijk bijvoorbeeld de dienstverlening en kosten van adviseurs. Sommige werken samen met verschillende banken en verzekeraars, andere adviseurs met maar één of enkele aanbieders. Met dienstverleningsdocumenten kan u adviseurs vergelijken.

Weet waarvoor u betaalt

De adviseur is verplicht u bij het eerste gesprek te vertellen welke werkzaamheden hij voor u doet en wat u moet betalen voor zijn advies. Dit staat beschreven in het dienstverleningsdocument. Dit document moet u voor het eerste oriëntatiegesprek worden aangeboden. Ook kunt u dit document vaak al op de website van de dienstverlener vinden.

De hypotheekfabriek

Op onze website treft u ons dienstverleningsdocument aan waaruit u op eenvoudige wijze kunt beoordelen of De Hypotheekfabriek bij u past. Na het lezen van ons dienstverleningsdocument zal het in ieder geval duidelijk zijn dat u bij ons beslist niet te veel gaat betalen.

Hoe kan dit?

De adviseurs van De Hypotheekfabriek zijn zeer ervaren en uiteraard gediplomeerd. Wij maken gebruik van een volledig geautomatiseerde werkwijze waardoor veel tijd en kosten bespaart worden. Tevens werken wij uitsluitend met geldverstrekkers en verzekeraars die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen op het gebied van prijs/kwaliteit, dossierverwerking en snelheid van afwikkeling. Enkele van onze belangrijkste partners zijn Florius, Obvion, Nationale Nederlanden, ING, Aegon, Reaal, Conservatrix, BNP Paribas Cardif, TAF e.a.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu