« Terug naar het overzicht

Zaterdag in Kassa: Bespaar honderden euro’s op dubbele verzekeringen

Geplaatst op: 15 maart 2013

We kunnen honderden euro’s besparen op onze lopende verzekeringen, omdat we massaal oververzekerd zijn. Dat is snel verdiend in crisistijd! In Kassa laten we zien hoe je kunt besparen.

Nederlanders zijn dubbel verzekerd, hebben te hoge dekkingen en betalen te hoge premies. Bij autoverzekeringen is de helft van de mensen flink oververzekerd. Dit blijkt uit onderzoek van Verzekeringssite.nl. Ook zijn veel Nederlanders dubbel verzekerd voor medische kosten op reis. Je kunt honderden euro’s per jaar besparen en dat is snel verdiend in crisistijd. In Kassa laten we zaterdagavond zien hoe je kunt besparen.

Naast te veel betalen aan dubbele verzekeringen is er momenteel ook sprake van dubbele kosten aan tussenpersonen. Veel verzekeringen zijn afgesloten o.b.v. provisie en uw tussenpersoon ontvangt hiervan een deel. Daarnaast komt het voor dat tussenpersonen ook nog eens service abonnementen afsluiten waardoor u dus dubbel betaald voor de service en hulp die reeds in de premie is verwerkt.

En wat te denken van de premie voor uw overlijdensrisicoverzekering of woonlastenbeschermer. Ook in deze verzekeringen is vaak provisie verwerkt en betaald u dus ongemerkt te veel. Op vergelijkingssites of op de website van De Hypotheekfabriek kunt u eenvoudig berekenen wat u nu zou betalen voor uw verzekering. Het oversluiten is eenvoudig en snel te realiseren.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu