« Terug naar het overzicht

Woningprijs kruipt omhoog

Geplaatst op: 21 augustus 2014

Al vier maanden achter elkaar zijn de prijzen van bestaande koopwoningen hoger dan in de vergelijkbare maand van een jaar eerder. Ook in juli 2014 was dit het geval.

Dit blijkt uit het onderzoek naar de prijsontwikkeling van bestaande particuliere koopwoningen in Nederland van het CBS en het Kadaster. Bestaande koopwoningen waren in juli 1,9% duurder dan in juli 2013.

Het Kadaster bracht afgelopen maandag al naar buiten dat het in juli 13 833 verkochte woningen registreerde. Dat is een stijging van 43,7% ten opzichte van juli 2013. In de eerste zeven maanden van 2014 wisselden 76 920 woningen van eigenaar, ruim 40% meer dan een jaar eerder.

Onze advies en bemiddelingskosten blijven ongewijzigd!

De hypotheekfabriek levert dezelfde hypotheek voor een veel lagere prijs. Persoonlijk hypotheekadvies en begeleiding van A tot Z inclusief het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering voor slechts € 999,-.

Namaak is slechts namaak!

Er zijn brutale kapers op de kust die ons concept schaamteloos kopieren. Vergelijk de reviews van De Hypotheekfabriek met de (ontbrekende) reviews van deze kopieerders.  Wij hebben niet voor niets de meeste recencies op independer en advieskeuze.nl en een score van 9,4!

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu