« Terug naar het overzicht

Woekerpolis? Kom in actie!

Geplaatst op: 13 oktober 2014

Veel mensen hebben een beleggingsverzekering of woekerpolis afgesloten om vermogen op te bouwen. Vermogen om bijvoorbeeld de hypotheek af te lossen of om (aanvullend) pensioen op te bouwen. Helaas voldoen niet al deze producten aan wat je kon verwachten. Het is mogelijk dat de opbrengsten tegenvallen. Maar hoe eerder je actie onderneemt, hoe eerder je je eigen situatie kunt verbeteren. Daar heb je later (financieel) voordeel van.

Een deel van de beleggingsverzekeringen die in Nederland zijn afgesloten voldoen niet aan de verwachtingen (‘woekerpolis’). Het is mogelijk dat de opbrengsten flink tegenvallen. Hoe eerder u actie onderneemt, hoe eerder u uw eigen situatie kunt verbeteren.

Dit is zeker belangrijk wanneer u een beleggingsverzekering heeft om uw hypotheek mee af te lossen of om in uw pensioen te voorzien.

Wat kunt u doen als u een beleggingsverzekering of woekerpolis heeft?

Als u een beleggingsverzekering of woekerpolis hebt is het belangrijk om te kijken wat dit betekent voor uw persoonlijke financiële situatie. Niet alleen nu, maar zeker ook voor later. Als nu al blijkt dat de opbrengsten misschien tegenvallen, hebt u nog tijd om uw persoonlijke situatie te verbeteren. Dit kan later in uw eigen voordeel zijn. De Hypotheekfabriek legt graag uit wat uw mogelijkheden zijn.

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu