« Terug naar het overzicht

Uw droomwoning gezien op de ”openhuizendag”

Geplaatst op: 9 maart 2013

Gratis hypotheekcheck bij De Hypotheekfabriek.

Uw droomwoning gevonden?

Deze moet natuurlijk ook gefinancierd worden. Daarvoor gaat u waarschijnlijk eerst naar uw eigen bank of tussenpersoon en laat u zich goed voorlichten. In de meeste gevallen zult voor het advies en bemiddeling van uw hypotheek  een bedrag gaan betalen dat ligt tussen de  2.000 en 4.000 euro of zelfs nog hoger.

Bijgekomen van de schrik!

Kijk eens op www.dehypotheekfabriek.nl en constateer  dat u bij ons voor dezelfde complete hypotheekbemiddeling bij dezelfde bank slechts 999 euro betaald!

U leest het goed! Dezelfde hypotheek!

De Hypotheekfabriek, dezelfde hypotheek tegen een lagere prijs!

LET OP! Banken bieden geen speciale rentetarieven en kortingen meer aan zoals vaak gesuggereerd wordt in de reclame. Er is dus geen verschil, met uitzondering van de prijs die u voor de bemiddeling en dienstverlening betaald. Daar zitten juist zeer grote verschillen in.

Maak gratis gebruik van ons vergelijkservice

De Hypotheekfabriek vergelijkt uw hypotheekaanbieding o.b.v. rentepercentage, voorwaarden en kosten.

De Hypotheekfabriek beschikt uitsluitend over gecertificeerde adviseurs die aangesloten zijn bij SEH ( Stichting Erkend hypotheekadviseur) en heeft uiteraard een vergunning van de AFM ( Autoriteit Financiële markten), en wij zijn tevens aangesloten bij het KIFID.

Onze vaste prijzen

Indien u na de gratis vergelijkservice gebruik gaat maken van onze dienstverlening dan hanteren wij de volgende lage prijzen:

Complete hypotheekbemiddeling inclusief persoonlijk hypotheekadvies, bemiddeling bij de geselecteerde bank, overlijdensrisicoverzekering(en) en woonlastbeschermer(s) en nazorgtraject.

Dit alles voor slechts 999 euro.

Ook voor uw losse overlijdensrisicoverzekering, woonlastbeschermer, arbeidsongeschiktheidsverzekering ben t u bij ons het voordeligste uit.

U betaald slechts 149 euro.

 

Maak vrijblijvend een afspraak of doe een terugbelverzoek op www.dehypotheekfabriek.nl

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu