« Terug naar het overzicht

TAF: Ernstige ziekte en ongevallenpolis

Geplaatst op: 19 juni 2013

TAF heeft de Ernstige Ziekte en Ongeval Polis gelanceerd. De verzekering biedt een financiële tegemoetkoming bij een hartaanval, kanker of hersenbloeding en bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval. Risicodrager is ACE Europe Life.

TAF-directeur David Jongeleen: “We richten ons met de Ernstige Ziekte en Ongeval Polis op iedereen die een extra financiële vergoeding kan gebruiken als aanvulling op zijn of haar orv of aov, bijvoorbeeld om een andere verdeling van werk en zorg te kunnen bekostigen als één van de partners invalide raakt of wegvalt. De verzekering is ook interessant voor ondernemers of mensen in loondienst die vanwege de premie of vanwege hun gezondheidssituatie niet uit de voeten kunnen met een gewone orv of aov.”

De TAF Ernstige ziekte en Ongeval Polis bestaat uit drie modules die afzonderlijk van elkaar of in combinatie kunnen worden afgesloten. Bij de combinatie van de dekking ernstige ziekte met de dekking voor blijvende invaliditeit of de dekking voor overlijden krijgt de klant een korting van 15 procent op de premie voor de dekking ernstige ziekte.

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu