« Terug naar het overzicht

Stijgende trend hypotheken doorbroken!

Geplaatst op: 6 juni 2014

Afgelopen mei werden 9% minder hypotheekaanvragen verzonden via het Hypotheken Data Netwerk (HDN). Hierdoor is de stijgende trend van de afgelopen maanden doorbroken.

De dalende trend wordt volgens HDN zelf verklaard door de vakantie- en feestdagen van de afgelopen maand. In vergelijking met mei 2013 zijn er afgelopen maand wel bijna 50% meer aanvragen verzonden.

HDN faciliteert niet alleen hypotheekaanvragen, maar bijvoorbeeld ook berichten over statussen-, offertes, documenten en mutaties van hypotheken, levensverzekeringen en kredieten.

De Hypotheek ziet stijgende trend wel voortzetten

Het aantal hypotheekaanvragen dat via onze bemiddeling wordt verzorgd wijkt af van de constatering die HDN maakt. Wij zien een stijgende lijn in het aantal aanvragen en dit groeit gestaag ondanks dat ons concept de laatste tijd schaamteloos gekopieerd wordt door bedrijfjes die een graantje willen meepikken.

Door de enorme groei zijn wij genoodzaakt om binnenkort onze kantoor faciliteiten te vergroten. Hierdoor zijn wij in staat om een groter volume te kunnen verwerken en blijft onze efficiënte en snelle werkwijze gewaarborgd.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu