« Terug naar het overzicht

Scherpe rente bij Florius Hypotheken

Geplaatst op: 30 januari 2014

Voorbeeld: NHG tarief 5 jaar vast 3,05% en NHG tarief 10 jaar vast 3,8%

Met de Florius Profijt Hypotheek kunt u profiteren van extra scherpe rente. Dit komt doordat Florius offertes aanbiedt met verschillende geldigheidstermijnen. Daarbij geldt: hoe korter deze termijn, hoe scherper het rentetarief.

De Florius Profijt Hypotheek is vooral geschikt voor oversluiters of voor huizenkopers die nog even moeten wachten voordat zij de sleutel krijgen van hun nieuwe huis.

Bent u een oversluiter?

Sluit u de hypotheek over? Dan heeft u in het algemeen genoeg aan een korte offertegeldigheidstermijn van 3 maanden. In dat geval kunnen we de scherpst mogelijke rente bieden.

Moet u nog even wachten op de sleutel?

Als mensen een huis (gaan) kopen, duurt het soms nog best een tijd voordat zij de sleutel krijgen. In dat geval kunt u kiezen welke offertegeldigheidstermijn u het best kunt hanteren: 3 of 12 maanden. Het is mogelijk de offerte met een geldigheid van 3 maanden tegen een vergoeding te verlengen met nog eens 3 maanden.

De Hypotheekfabriek

De Hypotheekfabriek werkt rechtstreeks samen met Florius en dit heeft het grote voordeel dat wij u snel en efficiënt kunnen helpen. Een hypotheekaanvraag kan razendsnel verwerkt worden en in de meeste gevallen hebt u binnen 24 uur reeds uw hypotheekofferte in huis. De verwerking van uw hypotheekaanvraag, de bemiddeling tot aan de sleutel overdracht kan daardoor supersnel geregeld worden.

Doordat wij rechtstreeks zaken doen met Florius heeft u geen extra kosten.

U betaald slechts € 999,- voor het advies en bemiddelingstraject. Dit bijzonder lage tarief is inclusief een overlijdensrisicoverzekeringsaanvraag en een woonlasten beschermer.

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu