« Terug naar het overzicht

Persoonlijk adviesgesprek € 249,-

Geplaatst op: 10 januari 2014

Wij worden steeds vaker benaderd met vragen over de mogelijkheden op het hypothecaire vlak door starters, doorstromers en oversluiters. Veel van deze consumenten bevinden zich in de oriënterende fase en er is nog geen sprake van concrete financiële plannen.  

Onderzoek heeft aangetoond dat deze groep consumenten tussen wal en schip vallen en op zoek zijn naar goede en vooral betaalbare advisering zonder dat hieraan direct een uitvoeringsplan ten grondslag hoeft te liggen.

Daarnaast constateren wij dat veel consumenten grote moeite hebben met de hoge kosten die voor een adviesgesprek in rekening worden gebracht.

Deze kosten kunnen oplopen tot wel € 1.000,-.

Het is dan vaak niet eens zeker of het adviesgesprek leidt tot een bevredigend of passend advies of de uitvoering hiervan. Is het advies wel naar tevredenheid dan wordt er ook een rekening gepresenteerd voor de uitvoering van dit advies, de zogenaamde bemiddelingskosten. 

Dit loopt in veel gevallen op tot bedragen van € 2.000,- tot zelfs € 4.000,-.

De Hypotheekfabriek biedt de oplossing!

Wij zijn van mening dat dit anders kan. De Hypotheekfabriek is compleet onafhankelijk en adviseert en bemiddelt voor de meest toonaangevende banken en verzekeraars.

Stel dat u vragen hebt over uw huidige of nieuwe hypotheek maar niet de hoofdprijs wilt betalen om uw vragen beantwoord te krijgen, dan heeft De Hypotheekfabriek hiervoor de oplossing.

Wij bieden een persoonlijk adviesgesprek aan waaruit een financieel analyse rapport voortvloeit dat in begrijpelijke taal is opgesteld. Daarnaast kunt u gebruik gaan maken van onze begeleiding en ondersteuning die noodzakelijk is om uw financiële zaken geregeld te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld een aankoop van een woning zijn maar ook hulp bij het oversluiten of repareren van uw hypotheek.

Advies kost geld, dus ook bij De Hypotheekfabriek.

Wij brengen slechts € 249,- in rekening voor een adviesgesprek. Mocht u op enig tijdstip het advies laten uitvoeren dan betaald u uiteindelijk een vast bedrag van € 999,-. De kosten die u reeds betaald hebt voor het adviesgesprek worden uiteraard in mindering gebracht, ongeacht hoeveel tijd er tussen het adviesgesprek en de uitvoering hiervan ligt.

U betaald dus nooit teveel.

De drempel om een (vrijblijvend) adviesgesprek met een deskundig adviseur aan te vragen wordt door onze werkwijze verlaagd omdat u bij voorbaat weet welke kosten u maximaal gaat betalen.

Blijft het bij het adviesgesprek dan heeft u dit slechts € 249,- gekost. Interesse? Neem contact met ons op en wij plannen een afspraak voor u in.
  

 

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu