« Terug naar het overzicht

Persoonlijk adviesgesprek € 249,-

Geplaatst op: 9 april 2014

Wij worden steeds vaker benaderd met vragen over hypotheken. Met name door starters, doorstromers en oversluiters. Veel van deze consumenten bevinden zich in een oriënterende fase en er is nog niets concreet.

Onderzoek heeft aangetoond dat deze groep consumenten tussen wal en schip vallen en zoekende zijn naar goede en betaalbare advisering zonder dat hieraan enorme kosten zitten.

Daarnaast constateren wij dat veel consumenten  grote moeite hebben met de hoge kosten die voor een adviesgesprek in rekening worden gebracht.

Deze kosten kunnen oplopen tot meer dan € 1.000,-.

Het is dan vaak niet eens zeker of het adviesgesprek leidt tot een bevredigend of  passend advies of dat de wensen uitvoerbaar zijn.

De oplossing!

Wij zijn van mening dat dit anders kan. De Hypotheekfabriek is compleet onafhankelijk en adviseert en bemiddelt voor de meest toonaangevende banken en verzekeraars.

Stel dat u vragen hebt over uw huidige of nieuwe hypotheek maar niet de hoofdprijs wilt betalen om uw vragen beantwoord te krijgen, dan heeft De Hypotheekfabriek hiervoor de oplossing.

Wij bieden een persoonlijk adviesgesprek waaruit een financieel analyse rapport voortvloeit dat in begrijpelijke taal is opgesteld. Daarnaast kunt u gebruik gaan maken van onze begeleiding en ondersteuning die noodzakelijk is om uw financiële zaken geregeld te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld een aankoop van een woning zijn maar ook hulp bij het oversluiten of repareren van uw hypotheek.

Advies kost geld.

Wij brengen slechts € 249,- in rekening voor een adviesgesprek. Indien u op enig tijdstip het advies wilt laten uitvoeren dan betaald u uiteindelijk een vast bedrag van € 999,-. De kosten die u reeds betaald hebt voor het adviesgesprek worden in mindering gebracht, ongeacht hoeveel tijd er tussen het adviesgesprek en de uitvoering hiervan ligt.

U betaald dus nooit teveel.

De drempel om een (vrijblijvend) adviesgesprek met een deskundig adviseur aan te vragen wordt door onze werkwijze weggenomen omdat u bij voorbaat al weet welke kosten u maximaal gaat betalen.

Blijft het bij het adviesgesprek dan heeft u dit slechts € 249,- gekost.

 

© 2023 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu