« Terug naar het overzicht

Onorthodox hypotheekadvies

Geplaatst op: 20 december 2012

Het klinkt misschien vreemd en ongebruikelijk, “Informeer uitvoerig bij de bank of tussenpersoon voordat u naar ons toe komt” De Hypotheekfabriek schuwt de concurrentie niet want wij zijn aantoonbaar het voordeligst.

De tarieven voor het afsluiten van uw hypotheek die momenteel gangbaar zijn, variëren tussen de 1.750 en 4.000 euro. Dit is geen verkooppraatje en eenvoudig door u te controleren.

Waarom is De Hypotheekfabriek zo veel voordeliger?  

Zoals u wellicht weet veranderd vanaf 1 januari 2013 het bestaande hypothekenaanbod voor starters nogal drastisch. Er is voor starters slechts keuze uit 2 hypotheekvormen.

U kunt uitsluitend kiezen uit een annuitaire- en lineaire hypotheekvorm. Uitgebreide uitleg over deze hypotheekvormen vind u op onze website of door een vrijblijvende terugbel afspraak te maken

Deze hypotheekvormen kenmerken zich door een directe aflossing van uw hypotheekschuld.

Elk nadeel heeft zijn voordeel!

Omdat u geen keuze meer hebt uit een wirwar van hypotheekvormen is de keuze een stuk eenvoudiger te noemen. Er is dus vrijwel geen sprake meer van enorme diversiteit in adviezen en bemiddeling.

Uiteindelijk is de prijs die u betaald voor advies en bemiddeling vaak doorslaggevend.

De hypotheekfabriek is hierin verreweg de voordeligste. Bij ons krijgt u dezelfde hypotheek voor een veel lagere prijs.

Waarom teveel betalen als het door ons goed, helder en snel geregeld kan worden. Onze klanten zijn zeer tevreden over onze werkwijze zoals u kunt zien op www.independer.nl.

Maak geheel vrijblijvend gebruik van onze GRATIS hypotheekanalyse en maak snel een terugbel afspraak.

 

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu