« Terug naar het overzicht

OBVION HELPT KLANT MET VINDEN NIEUWE BAAN

Geplaatst op: 25 april 2014

Obvion heeft de JobCoach geïntroduceerd. Klanten die buiten eigen toedoen hun baan zijn kwijtgeraakt en hierdoor ongewild betalingsproblemen hebben, krijgen deze dienst gratis aangeboden.

“We willen zo veel mogelijk voorkomen dat in deze situaties mensen gedwongen hun huis moeten verkopen”, aldus directievoorzitter Ronald Touwslager. “Klanten vinden het soms lastig weer op de arbeidsmarkt te komen. Wij gaan ze daarbij helpen. Zodat ze financieel weer adem kunnen halen. De klant neemt deel aan een programma dat wordt ingericht en uitgevoerd door ManpowerGroup Solutions. Het programma duurt twee maanden en bestaat uit een tweetal workshops, een persoonlijk begeleidingsgesprek, een generiek arbeidsmarktonderzoek en twee sollicitatietrainingen. We streven ernaar om mensen gedurende de looptijd van hun hypotheek zo onbezorgd mogelijk te laten wonen. Ook als het even tegenzit. Maar dan wel op een verantwoorde manier. En in samenspel met de adviseur.”

De eerste klanten zijn in maart gestart. Obvion heeft ervoor gekozen om in eerste instantie een pilot met een selecte groep klanten te organiseren.

Het initiatief van Obvion word toegejuicht door De Hypotheekfabriek die qua tariefstelling volledig in lijn ligt met de initiatieven van Obvion. Wij bieden klanten een adviesgesprek aan voor slechts € 249,-.

Mocht uit dit adviesgesprek een hypotheekreparatie voortkomen dan hanteren wij een vast tarief van € 999,- minus de reeds betaalde advieskosten, aldus een woordvoerder van De Hypotheekfabriek.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu