« Terug naar het overzicht

Nieuwe hypotheek in ZEVEN STAPPEN voor slechts € 999,-

Geplaatst op: 7 november 2012

De hypotheekfabriek presenteert een uniek concept in de financiële wereld van advisering en bemiddeling. Vaak wordt onze adviseurs de vraag gesteld “hoe doen jullie dit voor die prijs?” Onze advisering en bemiddeling kost namelijk slechts 999 EURO.

Een begrijpelijke vraag aangezien de gebruikelijke tarieven voor advies en bemiddeling veel en veel hoger liggen. U moet al snel denken aan tarieven tussen 2.400 en 4.000  euro en zelfs meer dan dat.

Als u onlangs een adviesgesprek hebt gevoerd zal er verteld zijn dat een adviseur gemiddeld 20 tot 25 uur met uw hypotheekdossier bezig is en dat dit de rechtvaardiging is van de bovenstaande tarieven. Deze informatie is doorgaans juist, maar is dit terecht? U dient immers zelf zorg te dragen voor het aanleveren van alle relevante documenten en gegevens.

De hypotheekfabriek werkt op een veel efficiëntere wijze

De Hypotheekfabriek hanteert een strak schema van handelingen waarbij u als klant mede verantwoordelijk bent voor onze snelle en efficiënte handelswijze.

U dient alle gegevens en documenten vooraf aan te leveren zodat onze gecertificeerde adviseurs een analyse kunnen voorbereiden en presenteren.

Kortom: uw snelheid bepaald de onze!

De Hypotheekfabriek streeft naar een transparante werkwijze en geeft u in het onderstaande ZEVEN STAPPENPLAN aan hoe het advies – en bemiddelingstraject er vereenvoudigd uitziet.

Inventarisatie

Analyse

Klantcontact  ( analyse, scenario’s, opdrachtbevestiging)

Offertes aanvragen

Presentatie offerte + financieel plan

Dossier voor akkoord naar de geldverstrekker

Naar de notaris

Wij realiseren ons heel goed dat wij nogal afwijken van onze concurrenten door onder andere een uiterst lage prijs te hanteren en dat dit vragen bij u kan oproepen. Neem vrijblijvend contact met ons op via de “bel mij nu” button waarna u snel wordt teruggebeld.

Wij zijn u graag van dienst.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu