« Terug naar het overzicht

Meer keuzes restschuldfinanciering bij ABN en Florius

Geplaatst op: 4 juni 2015

Nieuwe en bestaande klanten van ABN Amro en Florius kunnen vanaf nu eerder met een consumptief krediet gefinancierde restschuld, zoals bijvoorbeeld een doorlopend krediet, meefinancieren in een nieuwe hypotheek. Bestaande klanten kunnen hun huidige hypotheek ook verhogen.

Eerder dit jaar boden ze klanten al aan om hun restschuld mee te financieren. Klanten betalen op dit moment het reguliere tarief, zonder extra opslag. De bank zegt zo nog meer mogelijkheden te bieden om de doorstroming op de woningmarkt te bevorderen en om de hypotheek inclusief een mogelijke restschuldfinanciering betaalbaar te houden.

Sinds februari hebben bij ABN Amro en Florius gezamenlijk al meer dan 600 klanten gebruik gemaakt van de mogelijkheid die we bieden. De bank biedt klanten de mogelijkheid tot 115% van de marktwaarde van de woning te financieren inclusief restschuld. Voorwaarde is dat de klant de lasten moet kunnen dragen en dat de reguliere hypotheek binnen de 103% van de marktwaarde blijft.

Meer informatie

De Hypotheekfabriek is aanbieder van Florius hypotheken en kan zowel nieuwe klanten alsook bestaande relaties adviseren en helpen met de bemiddeling. Of het nu het afsluiten van een nieuwe hypotheek, het oversluiten of het repareren van uw bestaande Florius hypotheek betreft, het maakt niets uit. Wij helpen u graag en u betaald het laagste advies- en bemiddelingstarief van Nederland.

Vast tarief

De Hypotheekfabriek hanteert een vast tarief van slechts ÔéČ 999,- voor het gehele traject. Dit is inclusief persoonlijke advisering van een Erkend Hypotheek Adviseur, de bemiddeling van A tot Z en tevens inclusief het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering.

 

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu