« Terug naar het overzicht

Koopwoningen bijna 8% in prijs gedaald

Geplaatst op: 22 oktober 2012

Verkochte bestaande koopwoningen waren in september 7,9% goedkoper dan in september 2011. Dat is nagenoeg dezelfde prijsdaling als in de twee voorgaande maanden. Toen waren de huizenprijzen 8,0% lager dan in dezelfde maand een jaar eerder. Dit blijkt uit de ontwikkeling van de prijsindex bestaande koopwoningen van het CBS en het Kadaster.

De prijzen van verkochte bestaande koopwoningen lagen in september op het niveau van begin 2004. Ten opzichte van augustus 2008, toen de huizenprijzen een piek bereikten, bedraagt de prijsdaling ruim 16%. In de eerste drie kwartalen van 2012 wisselden 81.000 woningen van eigenaar. Dit is 8,0% minder dan in dezelfde periode van 2011.

Tip van De Hypotheekfabriek!

Uw huis verkopen in lastige tijden? Verkoop uw huis inclusief gratis hypotheekbemiddeling.

U heeft uw huis te koop staan maar het wil nog niet echt lukken met de verkoop. Heeft u inmiddels al meerdere potentiële kopers gehad maar kreeg men de hypotheek niet rond, of de kosten niet meegefinancierd? Ronduit frustrerend.

De Hypotheekfabriek bied uitkomst.

Verkoop uw woning inclusief onze hypotheekbemiddeling. Uw voordeel is dat u binnen 24 uur weet of de potentiele koper een hypotheek kan krijgen of juist niet.

Dit geeft rust!

De Hypotheekfabriek heeft een team van deskundige adviseurs ter beschikking die uw klant snel, efficiënt en transparant kan adviseren en bemiddelen naar een hypotheek naar keuze. De Hypotheekfabriek is onafhankelijk en doet zaken met alle toonaangevende banken en verzekeraars.

U betaald ons slechts  € 999,- en uw aspirant koper bespaard al snel tussen de € 2.400,- en € 4.000,- die een gemiddelde bank of tussenpersoon in rekening brengt.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren.

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu