« Terug naar het overzicht

Kleine hypotheek, kleine prijs?

Geplaatst op: 28 augustus 2013

Helaas worden steeds meer consumenten worden geconfronteerd met advies en bemiddelingskosten nu het provisieverbod per 1 januari 2013 zijn intreden gaat nemen. Veel geldverstrekkers en tussenpersonen zijn overgestapt op de nieuwe beloningsstructuren en presenteren u de rekening.

Hierbij wordt weinig tot geen rekening gehouden met de hoogte van de hypotheeksom en de complexheid van het benodigde advies. Veel consumenten weten hoe de nieuwe hypotheek er uit moet gaan zien of hoeveel er bij geleend moet worden om de verbouwingen te realiseren. Helaas wordt hier door geldverstrekkers en tussenpersonen geen rekening mee gehouden en betaald u de hoofdprijs.

De Hypotheekfabriek houdt hier wel rekening mee.

Heeft u bijvoorbeeld een kleine hypotheek van € 200.000,- of minder, dan is het toch absurd om hier € 1.750,- of vaak nog veel  meer aan advies en bemiddelingskosten voor te moeten betalen.

De Hypotheekfabriek bied uitkomst.

Wij brengen u slechts € 999,- in rekening voor het totaal concept.

U krijgt hiervoor een objectief, persoonlijk, transparant en betrouwbaar advies inclusief één of meerdere overlijdensrisicoverzekeringen en indien gewenst, zijn de  woonlastverzekering(en) ook onderdeel van ons unieke concept.

Zo voordelig, hoe kan dit?

De hypotheekfabriek kenmerkt zich door een zeer efficiënte, transparante, en persoonlijke werkwijze. Wij brengen vooraf duidelijk en GRATIS uw mogelijkheden in kaart zodat u razendsnel weet waar u aan toe bent.

Ons credo is eenvoudig maar waar: Dezelfde hypotheek voor een veel lagere prijs!

Laat u vrijblijvend informeren door onze experts.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu