« Terug naar het overzicht

Hypotheken geen prioriteit meer voor ABN Amro

Geplaatst op: 1 maart 2013

ABN Amro geeft geen prioriteit meer aan het laten groeien van de hypotheekportefeuille. Het is momenteel bijzonder rustig op de hypotheekmarkt, en in plaats van groei is het beter om de portefeuille stabiel te houden.

Dat zei topman Gerrit Zalm tijdens de presentatie van de jaarcijfers. Als de markt aantrekt denkt Zalm niet dat ABN Amro weer volop gaat meedoen. Dat betekent niet dat de bank geen hypotheken meer gaat verstrekken, maar men is er nu meer op gericht om het marktaandeel van 20% te handhaven.

De hypotheekfabriek

De Hypotheekfabriek ziet de laatste tijd steeds meer oversluitverzoeken van ABN Amro klanten voorbij komen en bemerkt dat ABN Amro geen prioriteit stelt aan het behouden van klanten. Sterker nog, het lijkt er mee op dat ze bestaande klanten ontmoedigen om klant te blijven en meer baat te hebben bij het inlossen van hypotheken om zodoende liquiditeit te verkrijgen. De presentatie van ABN Amro topman Gerrit Zalm komt ons dus niet als een verrassing.

Heeft u een verleningsvoorstel van ABN ontvangen en wenst u een vrijblijvende analyse van uw mogelijkheden? Maak dan snel gebruik van onze gratis hypotheekcheck en wij helpen u graag verder.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu