« Terug naar het overzicht

Hypotheekregels worden minder rigide

Geplaatst op: 15 december 2012

Minister Stef Blok (Wonen) en minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) zijn van plan om de regels voor hypotheken te versoepelen.  Wie een reële kans heeft om binnen een redelijke termijn meer te verdienen krijgt de mogelijkheid om een hoger bedrag te lenen.

Dijsselbloem vindt de huidige hypotheeknormen te streng voor mensen die een goed ‘inkomensperspectief’ hebben, zeker voor starters, die zowel wat hun woon- als hun werkcarrière aan het begin staan.  Dijsselbloem en Blok hopen met het voorgestelde plan de vastgelopen woningmarkt een nieuwe slinger te geven.  

Die slinger om de woningmarkt in beweging te brengen is hard nodig aangezien potentiele starters op de woningmarkt nu veelal nog bij ouders of op kamers wonen, aldus de adviseurs van De Hypotheekfabriek. Deze starters staan in de startblokken en hebben slechts een beetje goed nieuws nodig om de eerste stappen op de woningmarkt te gaan zetten. De adviseurs verwachten dat verruiming van de spelregels, mits verantwoord uitgevoerd, kan leiden tot de eerste stappen van herstel. De adviseurs van De hypotheekfabriek zijn er klaar voor en leveren diensten tegen de laagste prijs van Nederland. De gecertificeerde adviseurs werken volgens het zeven stappenplan en zijn in staat om een compleet hypotheekadvies en hypotheekbemiddeling inclusief vrije bankkeuze, aflosvorm, overlijdensrisicoverzekering etc…te realiseren voor slechts 999 euro. Tevens bied De Hypotheekfabriek een vrije taxatie en notariskeuze zodat elke vorm van belangenverstrengeling vermeden wordt.

Maak snel een “bel mij terug” afspraak.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu