« Terug naar het overzicht

De Hypotheekfabriek is vanaf heden aanbieder van Florius hypotheken.

Geplaatst op: 16 januari 2014

Florius speelt een prominente rol op de markt voor hypotheken en financiële producten die via het intermediaire kanaal worden aangeboden. Florius is een handelsnaam van ABN AMRO Hypotheken Groep B.V.

Onlangs heeft Florius een reorganisatie uitgevoerd onder de aangesloten intermediairs en deze onder andere beoordeeld op kwaliteit, bedrijfsfilosofie en toekomstvisie. Dit heeft geresulteerd in een aanzienlijke inperking van het aantal aanbieders van Florius hypotheken en aanverwante producten.

Gelijktijdig heeft Florius een beperkt aantal streng geselecteerde intermediairs een totaalsamenwerking aangeboden die zowel nieuwe alsook bestaande Florius klanten kunnen helpen.

Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat De Hypotheekfabriek, per direct, één van deze streng geselecteerde Florius aanbieders is geworden.

De transparante, efficiënte en toekomstgerichte werkwijze van De Hypotheekfabriek sluit zeer goed aan op de filosofie van Florius.

Vanaf heden kunt u bij ons terecht voor uw nieuwe Florius hypotheek.

Tevens bieden wij huidige Florius klanten de mogelijkheid aan om gebruik te gaan maken van onze voordelige dienstverlening.

Florius hypotheekadvies?

Heeft u vragen over uw huidige Florius hypotheek maar is de adviseur waarbij u de hypotheek ooit hebt afgesloten niet meer bereikbaar of geen Florius partner meer of moet u de hoofdprijs betalen voor advies? Dan bent u welkom bij De Hypotheekfabriek. Wij helpen u graag.

 

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu