« Terug naar het overzicht

“Hypotheekadviseurs laten klant links liggen”

Geplaatst op: 8 april 2013

Bijna twee derde van de consumenten die een hypotheek hebben gesloten via een onafhankelijk adviseur, is het afgelopen jaar niet actief benaderd, aldus allesoverhypotheken.nl.

Ook blijkt uit het onderzoek, dat is gehouden onder 1.090 huizenbezitters dat ruim een op de drie klanten nog nooit actief is benaderd door zijn hypotheekadviseur, terwijl er wel behoefte is aan een proactieve benadering. Bijna zeventig procent van de klanten vindt het zelfs fijn als ze actief benaderd worden. Consumenten willen vooral meer informatie over renteontwikkelingen, wetswijzigingen, het aflopen van de rentevaste periode, nieuwe hypotheekvormen en extra aflossen.

Mocht u zelden of nooit benaderd zijn door uw huidige adviseur dan kunt u zich afvragen wat de toegevoegde waarde is en waarom u loyaal zou blijven. Dit vooral vanuit het oogpunt dat de financiële markten momenteel nogal in beweging zijn en wijzigingen aan de orde van de dag zijn. Het is dan ook vreemd dat u juist nu geen taal of teken hoort van uw huidige adviseur terwijl er juist  nu behoefte is aan advies en informatie.

De hypotheekfabriek heeft een duidelijke visie!

Wij adviseren u graag en u betaald een vast laag tarief van 999 euro voor uw hypotheekbemiddeling inclusief onze gratis nazorgtermijn van 2 maanden.

Ook als u inmiddels klant bij ons bent dan staan wij voor u klaar en onze gediplomeerde adviseurs ondersteunen u graag o.b.v. een zeer laag uurtarief van slechts 49 euro. Duidelijkheid en transparantie is ons motto.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu