« Terug naar het overzicht

Hypotheek oversluiten duur? Niet bij De Hypotheekfabriek!

Geplaatst op: 4 oktober 2012

Loopt uw rentevast periode af of hebt u een hypotheekvorm die niet meer past bij uw eisen en wensen? Informeer eens bij De Hypotheekfabriek naar de voordelige oversluitmogelijkheden of laat uw huidige hypotheek repareren.

De Hypotheekfabriek biedt u de mogelijkheid om in alle rust alles vooraf uit te zoeken, de relevante gegevens te verzamelen en aan te leveren. Na aanlevering start het adviestraject en  kan er op een snelle en efficiënte wijze een advies vervaardigd worden, offertes worden aangevraagd en afgewikkeld.

Dit levert enorme tijdwinst op en bespaart u veel geld.

De Hypotheekfabriek brengt u slechts 999 euro in rekening voor het advies en bemiddeling inclusief de hypotheekvorm naar keuze, overlijdensrisicoverzekering en maandlastbescherming.

Bij banken en veel tussenpersonen kunnen de gemiddelde  tarieven voor het oversluiten of repareren van uw hypotheek  oplopen tot meer dan 3.000 euro.

De Hypotheekfabriek kan u het zeer scherpe tarief van 999 euro aanbieden omdat zij geen dure kantoren of grote buitendienst heeft. Doordat u vooraf uw dossier al aanbiedt aan De Hypotheekfabriek wordt de doorlooptijd tot een minimum beperkt.  Kortom enorme tijdwinst en dus besparing op het tarief.

Wacht niet langer en maak een afspraak.

 

 

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu