« Terug naar het overzicht

Huren of kopen?

Geplaatst op: 5 september 2014

De hypotheekrente staat op een historisch laag niveau, de huren zijn in twee jaar tijd met negen procent gestegen en gaan verder omhoog: alle seinen lijken op groen te staan om van een huur- naar een koophuis te verkassen.

Het vertrouwen in de koopwoningmarkt stijgt al twintig maanden op rij, en dankzij de lage rente en de hogere huren lijkt dit ook een goed moment te zijn om als huurder over kopen na te denken en advies in te winnen bij De hypotheekfabriek.

Toekomstplannen

Goed over huren of kopen nadenken blijft belangrijk. Banken zijn veel strenger geworden met het verstrekken van hypotheken. Wie flexwerker is of een kort contract heeft, krijgt minder snel een lening.

Hypotheek

Heeft u uiteindelijk de beslissing genomen ten aanzien van het kopen van een woning dan begint de zoektocht naar een passende hypotheekoplossing. Kiest u braaf voor de oude vertrouwde tussenpersoon op de hoek die vaak de hele familie al geadviseerd heeft, of gaat u liever rechtstreeks naar uw bank of kiest u voor de nieuwe manieren om uw hypotheek te regelen?

Hypotheek nieuwe stijl!

Wij bieden razendsnelle hypotheekservice en u betaald daarvoor het laagste tarief van Nederland. De Hypotheekfabriek geeft onafhankelijk advies en wij bemiddelen van A tot Z. U heeft de keuze uit vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeraars en u betaald slechts € 999,- inclusief het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering.

Dezelfde hypotheek voor een lagere prijs!

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu