« Terug naar het overzicht

Hebt u nog een woekerpolis?

Geplaatst op: 20 april 2013

Veel mensen hebben ooit een beleggingsverzekering of woekerpolis afgesloten om vermogen op te bouwen. Vermogen om bijvoorbeeld de hypotheek af te lossen of om (aanvullend) pensioen op te bouwen. Helaas voldoen niet al deze producten aan wat je kon verwachten. Het is heel goed mogelijk dat de opbrengsten zullen tegenvallen. Het is nog niet te laat om in te grijpen, maar hoe eerder u actie onderneemt, hoe eerder u uw situatie kunt verbeteren. Daar hebt u later (financieel) voordeel van.

Dit is zeker belangrijk wanneer u een beleggingsverzekering heeft om uw hypotheek mee af te lossen of om in uw pensioen te voorzien.

Lijst van de meest voorkomende beleggingsverzekeringen is te vinden op de KIFID pagina.  De vermelding op deze pagina is informatief bedoeld en zegt niets over de kwaliteit van producten. Kifid is niet verantwoordelijk voor de volledigheid en juistheid van de opgegeven productkenmerken. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij de verzekeraar in kwestie.

Wat kunt u doen als u een beleggingsverzekering of woekerpolis heeft?

Als u een beleggingsverzekering of woekerpolis hebt is het belangrijk om te kijken wat dit betekent voor uw persoonlijke financiële situatie. Niet alleen nu, maar zeker ook voor later. Als nu al blijkt dat de opbrengsten misschien tegenvallen, hebt u nog tijd om uw persoonlijke situatie te verbeteren. Dit kan later in uw eigen voordeel zijn. De Hypotheekfabriek legt graag uit wat uw mogelijkheden zijn.

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu