« Terug naar het overzicht

Gratis hypotheekcheck bij De Hypotheekfabriek voor bezoekers “open huizen route dag”

Geplaatst op: 28 september 2012

A.s . zaterdag 29 September is het “open huizen route dag”.  Een dag om zeker rond te kijken naar een nieuwe woning. Deze moet ook gefinancierd worden. Daarvoor gaat u natuurlijk eerst naar uw eigen bank of tussenpersoon. Laat u goed voorlichten en vraag wat de kosten zijn. In de meeste gevallen zult u een bedrag horen dat ligt tussen de  2.500 en 4.000 euro of zelfs nog hoger. Bijgekomen van de schrik!

Kijk eens op www.dehypotheekfabriek en constateer zelf dat u bij ons voor dezelfde complete hypotheek bij dezelfde bank slechts 999 euro betaald!

U leest het goed! Dezelfde hypotheek!

De Hypotheekfabriek, dezelfde hypotheek tegen een lagere prijs!

LET OP! Banken bieden geen speciale rentetarieven en kortingen zoals vaak gesuggereerd wordt in de reclame. Er is dus geen verschil, met uitzondering van de prijs die u voor de bemiddeling betaald. Daar zitten juist zeer grote verschillen in.

Maak gratis gebruik van ons vergelijkservice

De Hypotheekfabriek vergelijkt uw hypotheekaanbieding o.b.v. rentepercentage, verborgen provisie – en afsluitkosten.

De Hypotheekfabriek beschikt uitsluitend over gecertificeerde adviseurs die aangesloten zijn bij SEH ( Stichting Erkend hypotheekadviseur) en heeft een vergunning van de AFM ( Autoriteit Financiële markten), DSI registratie ( Deskundigheid, Screening en Integriteit) en wij zijn tevens aangesloten bij het KIFID.  

Maak vrijblijvend een afspraak of doe een terugbelverzoek.

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu