« Terug naar het overzicht

Florius geeft zekerheid vóór aankoop

Geplaatst op: 11 juli 2018

De Florius Financierings Belofte biedt huizenzoekers financiële zekerheid vooraf. Met deze belofte op zak weet de huizenzoeker zeker dat hij de hypotheek kan afsluiten op het moment dat hij zijn droomhuis heeft gevonden. Het nieuwe concept heeft op dit moment nog geen landelijke dekking.
Een huizenzoeker kan zonder onderpand vrijblijvend een hypotheekaanvraag doen bij Florius. De geldverstrekker vraagt de inkomens- en verplichtingenstukken en geeft hier akkoord op. Vervolgens ontvangt de huizenzoeker een document waarin Florius belooft dit bedrag te financieren zodra het onderpand is gevonden. De Financierings Belofte hoeft niet door de huizenzoeker te worden ondertekend en brengt geen verplichtingen met zich mee. De Financierings Belofte is beschikbaar voor hypotheken zonder Nationale Hypotheek Garantie.
Voordat dit concept landelijk beschikbaar komt, gaat Florius de belofte eerst regionaal toetsen. Vandaag is gestart in één regio (een brede strook van Amersfoort tot Enschede). Als dit naar wens verloopt, wordt het experiment uitgebreid naar een tweede regio en zo verder.
De Hypotheekfabriek is geselecteerd om mee te doen aan dit experiment. Profiteer van dit mooie aanbod!

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu