« Terug naar het overzicht

Facebook actie!

Geplaatst op: 28 januari 2013

Tijdens de dure eerste maanden van 2013 sponsort De Hypotheekfabriek zijn trouwe facebook volgers door een bedrag van 50 euro in het vooruitzicht te stellen als u een klant  aangeleverd.

Dit kan een klant zijn die bezig is  om nu een woning te kopen, een hypotheek heeft die niet meer bij de huidige kabinetsplannen past, een aflopende rentevast periode of uitsluitend een nieuwe overlijdensrisicoverzekering of een woonlastbescherming wenst.

Iedereen is welkom bij De Hypoteekfabriek.

Nog geen facebook volger?

Kijk eens op onze facebook pagina en word vriend of vriendin van De Hypotheekfabriek. Het kan nu en in de toekomst voordeel opleveren als het moment daar is dat er iets van financiële zaken geregeld moeten worden. Tevens ontvangt dagelijks de laatste nieuwsfeitjes op het gebied van financiële zaken. De Hypotheekfabriek werkt compleet transparant, efficiënt en uiterst voordelig. Het regelen van uw complete hypotheek kost slechts 999 euro. Dus Like ons snel

Wat mag u van ons verwachten?

De Hypotheekfabriek bemiddeld namens toonaangevende geldverstrekkers en verzekeraars en levert deze diensten volledig provisievrij! Het provisieverbod is overigens per 1 januari 2013 ingegaan.

U betaald slechts 999 euro voor het gehele advies+bemiddelingstraject en u krijgt hier het volgende voor:

Hypotheekvorm naar keuze

Overlijdensrisicoverzekering(en)

Woonlastbescherming

Tevens heeft u volledige vrijheid in de keuze van notaris en taxateur.

Overlijdensrisicoverzekering nodig?

De hypotheekfabriek bemiddelt onafhankelijk in het tot stand komen van uw overlijdensrisicoverzekering. U betaald de laagste premie.

We brengen slechts 149 euro bemiddelingsvergoeding in rekening en zijn daarmee de voordeligste van Nederland. Deze minimale bemiddelingsvergoeding is éénmalig en u profiteert de gehele looptijd van de lage premie.

Wie wil dit nu niet?

Nog een facebook volger? Nog geen klant van De Hypotheekfabriek? Kijk snel op onze website en maak vrijblijvend een afspraak of laat u geheel gratis en vrijblijvend informeren over uw mogelijkheden.

Wij zijn er om u te helpen!

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu