« Terug naar het overzicht

December Facebook actie!

Geplaatst op: 6 december 2013

Tijdens de dure decembermaand sponsort De Hypotheekfabriek zijn trouwe facebook volgers door een bedrag van 50 euro in het vooruitzicht te stellen.

Kent u mensen in uw omgeving die bezig zijn met het kopen van een woning of het regelen van een hypotheek?

Verwijs uw familie, vrienden en bekenden naar De Hypotheekfabriek en u ontvangt een beloning van € 50,-.*   

De Hypotheekfabriek

De Hypotheekfabriek bemiddelt namens toonaangevende geldverstrekkers en verzekeraars en levert deze diensten voor slechts € 999,-. Wij geven persoonlijk hypotheekadvies, complete begeleiding van A tot Z, overlijdensrisicoverzekering en woonlastenbeschermer.

Kortom: totaalconcept voor slechts € 999,-

Nog geen facebook volger?

Kijk eens op onze facebook pagina en word vriend of vriendin van De Hypotheekfabriek. Het kan nu en in de toekomst voordeel opleveren als het moment daar is dat er iets van financiële zaken geregeld moeten worden. Tevens ontvangt dagelijks de laatste nieuwsfeitjes op het gebied van financiële zaken. De Hypotheekfabriek werkt compleet transparant, efficiënt en uiterst voordelig. Het regelen van uw complete hypotheek kost slechts 999 euro. Dus Like ons snel

Independer en advieskeuze.nl

Wij verwijzen u graag naar onze uitstekende recensies op www.independer.nl en www.advieskeuze.nl en lees wat onze klanten van onze dienstverlening vinden.  

 * Uw tip dient wel tot een hypotheekaanvraag te leiden.

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu