« Terug naar het overzicht

December Facebook actie!

Geplaatst op: 1 december 2013

Tijdens de dure decembermaand sponsort De Hypotheekfabriek zijn trouwe facebook volgers door een bedrag van 50 euro in het vooruitzicht te stellen als u een klant  aanlevert.

Dit kan een klant zijn die bezig is  om nu een woning te kopen, een hypotheek heeft die niet meer bij de huidige regelgeving of kabinetsplannen past, een aflopende rentevast periode of toe is aan iets nieuws.

Welkom bij De Hypoteekfabriek.

Kijk eens op onze facebook pagina en word vriend of vriendin van De Hypotheekfabriek. Het kan nu en in de toekomst voordeel opleveren als het moment daar is dat er iets van financiële zaken geregeld moeten worden. Tevens ontvangt dagelijks de laatste nieuwsfeitjes op het gebied van financiële zaken.De Hypotheekfabriek werkt compleet transparant, efficiënt en uiterst voordelig. Het regelen van uw complete hypotheek kost slechts 999 euro. Dus Like ons snel

Wat mag u van ons verwachten?

De Hypotheekfabriek werkt samen met toonaangevende geldverstrekkers en verzekeraars en levert deze diensten op basis van het voordeligste bemiddelingstarief van Nederland.  

Wie wil dit nu niet?

Nog een facebook volger? Nog geen klant van De Hypotheekfabriek? Kijk snel op onze website en maak vrijblijvend een afspraak of laat u geheel gratis en vrijblijvend informeren over uw mogelijkheden.

Wij zijn er om u te helpen!

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu