« Terug naar het overzicht

De Obvion filosofie van De Hypotheekfabriek

Geplaatst op: 24 september 2012

Obvion- Hypotheken met een geweten  

Dat is nogal een uitspraak: hypotheken met een geweten. Maar toch. We zeggen het niet zomaar. Sterker nog, als er één partij in de markt is die het waar kan maken, dan is Obvion het wel. Omdat we ergens voor staan. Omdat we ergens in geloven. Omdat we overtuigingen hebben. Hypotheken met een geweten. Dat is een fantastisch streven. Het betekent dat je geen genoegen neemt met de bestaande situatie, maar streeft naar een betere toekomst. In ons geval wil dat zeggen: betere producten en een betere dienstverlening.

Een hypotheek mag geen blok aan het been worden                                                   

U moet lekker kunnen wonen. Daarom werken wij met adviseurs die niet alleen kijken naar wat u maximaal kunt lenen, maar ook naar wat u maximaal wilt betalen. Zodat u niet alleen nu, maar ook in de toekomst leuke dingen kunt blijven doen.

Niet zomaar je huis uit als het even tegen zit                                                              

Je moet elkaar helpen. Ook als het even tegen zit. Dus mocht u onverhoopt toch in de problemen komen -en dat kan zomaar gebeuren- dan hoeft dat helemaal niet het einde van de wereld te zijn. In dat geval werken we samen aan een oplossing die past. Want een hypotheek is een verplichting die je samen aangaat.

Hypotheken kunnen altijd beter                                                                                 

Wij vinden dat je geen genoegen moet nemen met hoe de dingen zijn, maar dat je altijd moet streven naar een betere toekomst. Daar werken we dag en nacht aan, want jezelf continu willen verbeteren zit nu eenmaal in ons DNA. Toegegeven, het klinkt een beetje hoogdravend, maar we hebben het wel over de belangrijkste aankoop van uw leven. Uiteindelijk willen we maar 1 ding en dat is u lekker laten wonen.

Rentetarieven mogen geen loktarieven zijn                                                         

Rentetarieven mogen nooit worden gebruikt om klanten te lokken. Daarom doen we niet aan actietarieven of kortingen. We zijn meteen duidelijk en stellen de dingen niet mooier voor dan ze zijn. Eerlijk toch?

Het beste advies is een onafhankelijk advies                                                             

Als het over hypotheken gaat, vinden wij dat er eigenlijk maar 1 goed advies is en dat is een onafhankelijk advies. Daarom werken wij alleen met onafhankelijke, streng geselecteerde adviseurs, die ons ook vergelijken met andere aanbieders. En als dan blijkt dat een andere hypotheek beter bij u past. Moet kunnen, even goede vrienden. Uiteindelijk willen we maar 1 ding en dat is u onbezorgd laten wonen.

Bij rente tarieven een gelijke behandeling voor iedereen                                           

Of u nu goed of slecht onderhandelt, een grote of een kleine beurs heeft, of een bestaande of nieuwe klant bent: bij Obvion krijgt u hetzelfde eerlijke rentetarief als andere klanten met een vergelijkbare hypotheek.Als het over hypotheken gaat, vinden wij dat er eigenlijk maar 1 goed advies is en dat is een onafhankelijk advies. Daarom werken wij alleen met onafhankelijke, streng geselecteerde adviseurs, die ons ook vergelijken met andere aanbieders. En als dan blijkt dat een andere hypotheek beter bij u past. Moet kunnen, even goede vrienden. Uiteindelijk willen we maar 1 ding en dat is u onbezorgd laten wonen.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu