« Terug naar het overzicht

De hypotheekfabriek ziet 2013 positief tegemoet

Geplaatst op: 22 december 2012

Op de stelling “2013 wordt een mooi jaar voor ons bedrijf, ik zie het wel zitten en heb er zin in” was 67 procent van de respondenten het eens waaronder De Hypotheekfabriek.

Dit betekent tevens dat een derde van de respondenten geen geweldig jaar verwachten. Volgens de onderzoekers best veel, want van de ruim 8.800 adviseurs zouden er zo’n 3.000 zich zorgen maken over 2013.

“Het contrast met het rustige vertrouwde wereldje van 10 jaar en langer geleden is wel heel groot. Logisch dat niet elke ondernemer al deze ontwikkelingen bij kan houden. Laat staan dat ze er allemaal plezier in vinden om het hoofd te bieden aan die veranderingen. In toenemende mate merken wij dat onze klanten zich bewust worden van de veranderingen in de financiële markt en met name de advies en bemiddelingstarieven. Nu is 2013 het jaar waarin veel van de nieuwe wetgeving van kracht wordt. Dit is het jaar waarin het er op aankomt: impactvolle producten adviseren tegen een fee of een handelingstarief.”

De Hypotheekfabriek is er al lang klaar voor en hanteert ook in 2013 het vertrouwde concept voor het compleet advies en bemiddelingstraject. Het unieke totaal tarief van 999 euro blijft dus ook in 2013 van kracht.

Laat u vrijblijvend informeren door onze gediplomeerde adviseurs en laat u verrassen door de mogelijkheden die wij bieden. De hypotheekfabriek doet zaken met o.a. Obvion, ING, Nationale Nederlanden, Aegon, Reaal, Cardif en niet te vergeten TAF Verzekeringen en vele anderen.

Kijk eens op independer hoe onze klanten over ons denken, of Google ons eens.

U zult aangenaam verrast zijn.

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu