« Terug naar het overzicht

De hypotheekfabriek scoort klantwaardering van 9,4

Geplaatst op: 14 augustus 2014

Op www.independer.nl  en www.advieskeuze.nl kunt u op eenvoudige wijze de onafhankelijke en objectieve beoordelingen lezen van klanten die ons beoordelen. Hieruit blijkt dat onze klanten ZEER tevreden zijn over onze dienstverlening en dat men aangenaam verrast is over de hoge advieskwaliteit in verhouding met het goedkoopste tarief van Nederland.

Oriënteer eerst, voor u kiest

Het is verstandig u te oriënteren voordat u besluit met een financieel dienstverlener in zee te gaan. Vergelijk bijvoorbeeld de dienstverlening en kosten van adviseurs. Sommige werken samen met verschillende banken en verzekeraars, andere adviseurs met maar één of enkele aanbieders. Met dienstverleningsdocumenten kan u adviseurs eenvoudig vergelijken.

Weet waarvoor u betaalt

De adviseur is verplicht u in het eerste gesprek te vertellen welke werkzaamheden hij voor u doet en wat u moet betalen voor zijn advies. Dit staat beschreven in het wettelijk verplichte dienstverleningsdocument. Dit document moet altijd voor het eerste oriëntatiegesprek worden aangeboden. Ook kan u dit document vaak al op de website van de dienstverlener vinden. Het bedrag dat het advies kost en dat vermeld staat in het dienstverleningsdocument, is vaak een indicatie, en kan in uw situatie dus hoger of lager uitvallen. U mag er overigens van uitgaan dat dit vaker hoger is dan lager. Dus ga hierover vooraf met de adviseur in gesprek.

De hypotheekfabriek

Op onze website treft u ons dienstverleningsdocument aan waardoor u op eenvoudige wijze kunt beoordelen of De Hypotheekfabriek bij u past. Na het lezen van ons dienstverleningsdocument zal het in ieder geval duidelijk zijn dat u bij De hypotheekfabriek beslist niet te veel gaat betalen.

Hoe kan dit?

Dezelfde hypotheek voor een veel lagere prijs. Onze adviseurs  zijn zeer ervaren en allemaal gediplomeerd. Wij maken gebruik van volledig geautomatiseerde processen waardoor veel tijd en kosten bespaard worden. Tevens werken wij uitsluitend met geldverstrekkers en verzekeraars die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen op het gebied van prijs/kwaliteit, dossierverwerking en snelheid van afwikkeling. Enkele van onze belangrijkste zakenpartners zijn bijvoorbeeld  Florius, Obvion, Nationale Nederlanden, ING, Aegon, Reaal, Conservatrix, Cardif, TAF e.a.

Wat kost het?

Wij hanteren een vaste prijs van slechts € 999,-.

Dit extreem lage tarief is inclusief een persoonlijk adviesgesprek, begeleiding van A tot Z door een Erkend hypotheek Adviseur en inclusief het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering.

Maak een afspraak!

U verplicht zich tot niets. Voordat u klant wordt, krijgt u een Quickscan en een financieringsvoorbeeld zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. Deze kosten nemen wij graag voor onze rekening.

We zijn er tenslotte om u te helpen!

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu