« Terug naar het overzicht

De hypotheekfabriek scoort hoge klantbeoordelingen

Geplaatst op: 18 juni 2014

Op independer.nl  en advieskeuze.nl kunt u op eenvoudige wijze de onafhankelijke en objectieve beoordelingen lezen van klanten die hun adviseur beoordelen. Hieruit blijkt dat onze klanten ZEER tevreden zijn over onze dienstverlening en dat men verwonderd is over de hoge kwaliteit in verhouding met ons zeer voordelige tarief. Overtuig u zelf en kijk eens op www.independer.nl. u vind ons kantoor door op www.independer.nl, onze hoofdvestiging in Duiven in te vullen.

Oriënteer eerst, voor u kiest

Het is verstandig u te oriënteren voordat u besluit met een financieel dienstverlener in zee te gaan. Vergelijk bijvoorbeeld de dienstverlening en kosten van adviseurs. Sommige werken samen met verschillende banken en verzekeraars, andere adviseurs met maar één of enkele aanbieders. Met dienstverleningsdocumenten kan u adviseurs vergelijken.

Weet waarvoor u betaalt

De adviseur is verplicht u bij het eerste gesprek te vertellen welke werkzaamheden hij voor u doet en wat u moet betalen voor zijn advies. Dit staat beschreven in het dienstverleningsdocument.  Dit document moet u voor het eerste oriëntatiegesprek worden aangeboden. Ook kan u dit document vaak al op de website van de dienstverlener vinden. Het bedrag dat het advies kost en dat vermeld staat in het dienstverleningsdocument, is vaak een indicatie, en kan in uw situatie dus hoger of lager uitvallen. U mag er overigens van uitgaan dat dit vaker hoger is dan lager. Dus ga hierover vooraf met de adviseur in gesprek.

De hypotheekfabriek

Op onze website treft u ons dienstverleningsdocument aan waaruit u op eenvoudige wijze kunt beoordelen of De Hypotheekfabriek bij u past. Na het lezen van ons dienstverleningsdocument zal het in ieder geval duidelijk zijn dat u bij De hypotheekfabriek beslist niet te veel gaat betalen.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu