« Terug naar het overzicht

De hypotheekfabriek scoort 9,4 op Independer.nl

Geplaatst op: 28 maart 2013

Op independer.nl kunt u op eenvoudige wijze de onafhankelijke en objectieve beoordelingen lezen van klanten die hun adviseur beoordelen. Hieruit blijkt dat onze klanten ZEER tevreden zijn over onze dienstverlening en dat men verwonderd is over de  hoge kwaliteit in verhouding met ons zeer voordelige tarief. Overtuig u zelf en kijk eens op independer.nl. u vind ons kantoor door op independer.nl, onze hoofdvestiging in Duiven in te vullen.

Oriënteer eerst, voor u kiest

Het is verstandig u te oriënteren voordat u besluit met een financieel dienstverlener in zee te gaan. Vergelijk bijvoorbeeld de dienstverlening en kosten van adviseurs. Sommige werken samen met verschillende banken en verzekeraars, andere adviseurs met maar één of enkele aanbieders. Met dienstverleningsdocumenten kan u adviseurs vergelijken.

Weet waarvoor u betaalt

De adviseur is verplicht u bij het eerste gesprek te vertellen welke werkzaamheden hij voor u doet en wat u moet betalen voor zijn advies. Dit staat beschreven in het dienstverleningsdocument. Dit document moet u voor het eerste oriëntatiegesprek worden aangeboden. Ook kan u dit document vaak al op de website van de dienstverlener vinden. Het bedrag dat het advies kost en dat vermeld staat in het dienstverleningsdocument, is vaak een indicatie, en kan in uw situatie dus hoger of lager uitvallen. U mag er overigens van uitgaan dat dit vaker hoger is dan lager. Dus ga hierover vooraf met de adviseur in gesprek.

De hypotheekfabriek

Op onze website treft u ons dienstverleningsdocument aan waaruit u op eenvoudige wijze kunt beoordelen of De Hypotheekfabriek bij u past. Na het lezen van ons dienstverleningsdocument zal het in ieder geval duidelijk zijn dat u bij De hypotheekfabriek beslist niet te veel gaat betalen.

Hoe kan dit?

De hypotheekfabriek werkt zeer ervaren en gediplomeerde adviseurs die een volledig geautomatiseerde werkwijze hanteren, waardoor veel tijd en kosten bespaard worden. Tevens werken wij uitsluitend met geldverstrekkers en verzekeraars die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen op het gebied van prijs/kwaliteit, dossierverwerking en snelheid van afwikkeling. Enkele van onze belangrijkste zakenpartners zijn bijvoorbeeld  Obvion, Nationale Nederlanden, ING, Aegon, Reaal, Cardif, TAF e.a.

Deze partijen berekenen geen extra dossierkosten zoals veel geldverstrekkers die via inkooporganisaties werken wel doen. Deze dossierkosten worden aan de consument doorberekend waardoor uw factuur uiteindelijk hoger wordt.

Door onze efficiënte  werkwijze kunnen wij ons tarief extreem laag houden en zien wij zelfs de mogelijkheid om de bij een hypotheek noodzakelijke risicoverzekering(en) inclusief ons vaste lage tarief van 999 euro aan te bieden. U betaald dus GEEN extra bemiddelingskosten voor uw overlijdensrisicoverzekering en woonlastverzekering en door het provisieverbod betaald u slechts de netto premie.

Kortom: U bespaard veel geld door uw hypotheek te laten verzorgen door De Hypotheekfabriek. U betaald slechts 999 euro en dit bedrag is ook nog eens fiscaal aftrekbaar als financieringskosten.

Waar zit het addertje?

De hypotheekfabriek hanteert een transparante werkwijze voor advies en bemiddeling en geeft u alle ruimte om u eerst uitvoerig te informeren over uw mogelijkheden. Dit kunt u natuurlijk eerst bij onze concurrenten doen, waarna wij u graag als klant verwelkomen. Maak een “bel mij terug” afspraak op onze website waarna een ervaren en gediplomeerd adviseur binnen 24 uur contact met u opneemt om u geheel vrijblijvend en GRATIS te informeren. U verplicht zich tot niets en dit voorgesprek is dus geheel vrijblijvend en GRATIS.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onze website en wij helpen u  graag.

De hypotheekfabriek scoort een 9,4 op www.independer.nl

 

 

 

 

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu