« Terug naar het overzicht

De hypotheekfabriek scoort 9,3 op Independer.nl

Geplaatst op: 5 augustus 2013

Op www.independer.nl kunt u op eenvoudige wijze de onafhankelijke en objectieve beoordelingen lezen van klanten die hun adviseur beoordelen. Hieruit blijkt dat onze klanten ZEER tevreden zijn over onze dienstverlening en dat men verwonderd is over de hoge kwaliteit in verhouding met ons zeer voordelige tarief. Overtuig u zelf en kijk ook eens op www.independer.nl. U vind ons kantoor op www.independer.nl door onze hoofdvestiging in Duiven in te vullen.

Oriënteer eerst, voor u kiest.

Het is verstandig om u eerst grondig te oriënteren voordat u besluit met een financieel dienstverlener in zee te gaan. Vergelijk bijvoorbeeld de dienstverlening en kosten van adviseurs. Sommige werken samen met verschillende banken en verzekeraars, andere adviseurs met maar één of enkele aanbieders. Met dienstverleningsdocumenten kunt u adviseurs vergelijken.

Weet waarvoor u betaalt.

De adviseur is verplicht u bij het eerste gesprek te vertellen welke werkzaamheden hij voor u doet en wat u moet betalen voor zijn advies. Dit staat beschreven in het dienstverleningsdocument. Dit document moet u voor of tijdens het eerste oriëntatiegesprek worden aangeboden. Ook kunt u dit document vaak al op de website van de dienstverlener vinden. De kosten van het advies, dat vermeld staat in het dienstverleningsdocument, is vaak een indicatie en kan in uw situatie dus hoger of lager uitvallen. U mag er overigens van uitgaan dat dit vaker hoger is dan lager. Ga hierover vooraf met de adviseur in gesprek.

De hypotheekfabriek;

op onze website treft u ons dienstverleningsdocument aan waarin u op eenvoudige wijze kunt beoordelen of De Hypotheekfabriek bij u past. Na het lezen van ons dienstverleningsdocument zal het in ieder geval duidelijk zijn dat u bij De hypotheekfabriek beslist niet te veel gaat betalen.

Hoe kan dit?

De adviseurs van De Hypotheekfabriek zijn zeer ervaren, gediplomeerd en zeer deskundig. Wij maken gebruik van een volledig geautomatiseerde werkwijze waardoor veel tijd en kosten bespaard worden. Tevens werken wij uitsluitend met geldverstrekkers en verzekeraars die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen op het gebied van prijs/kwaliteit, dossierverwerking en snelheid van afwikkeling.

Enkele van onze belangrijkste zakenpartners zijn bijvoorbeeld  Obvion, Nationale Nederlanden, ING, Aegon, Reaal, Conservatrix, Cardif, TAF e.a.

Deze partijen berekenen geen extra dossierkosten zoals veel geldverstrekkers die via inkooporganisaties werken wel doen. Deze dossierkosten worden aan de consument doorberekend waardoor uw factuur uiteindelijk hoger wordt en een extra schakel zorgt vaak ook voor onnodige vertragingen.

Door onze efficiënte  werkwijze kunnen wij ons tarief extreem laag houden en zien wij zelfs de mogelijkheid om de bij een hypotheek noodzakelijke risicoverzekering(en) inclusief ons vaste lage tarief van 999 euro aan te bieden. U betaald dus GEEN extra bemiddelingskosten voor uw overlijdensrisicoverzekering en/of woonlastverzekering en door het provisieverbod betaald u slechts de netto premie. U betaald uitsluitend aan De Hypotheekfabriek en dus geen extra kosten aan de bank, verzekeraar.

Voorbeeld: U overweegt een hypotheek af te sluiten bij een bank?

Rechtstreeks kost u dit ongeveer € 2.150,- (zonder overlijdensrisico en woonlastverzekering) , bij ons betaald u slechts € 999,-.

Dezelfde hypotheek voor een lagere prijs!

Kortom: U bespaart veel geld door uw hypotheek te laten verzorgen door De Hypotheekfabriek. U betaald slechts 999 euro en dit bedrag is ook nog eens fiscaal aftrekbaar als financieringskosten.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu