« Terug naar het overzicht

De Hypotheekfabriek gaat samenwerking aan met TAF Verzekeringen

Geplaatst op: 3 augustus 2012

De hypotheekfabriek is een samenwerking aangegaan met TAF verzekeringen.

TAF Verzekeringen staat bekend als solide aanbieder van diverse verzekeringsoplossingen waaronder overlijdensrisicoverzekeringen en woonlastbeschermers.      De premiestelling van TAF is uiterst scherp te noemen en uit vergelijkingen komt TAF in de meeste gevallen als voordeligste aanbieder uit de test.

De Hypotheekfabriek ziet hier mogelijkheden voor zijn klanten.

De Hypotheekfabriek staat bekend om het unieke conceptComplete hypotheekbemiddeling voor € 999,- (inclusief overlijdensrisicoverzekering(en) aflossingsvorm en Woonlastenbescherming) en kan door de samenwerking met  TAF Verzekeringen de laagste premie voor uw verzekering(en) bedingen

Zo bent u nog voordeliger uit.

Tevens biedt de hypotheekfabriek de mogelijkheid om uw losse overlijdensrisicoverzekering, woonlastenverzekering en – of levensverzekering af te sluiten tegen een vaste lage bemiddelingsvergoeding van slechts € 149,-.

Zoals u van De Hypotheekfabriek kunt verwachten is de premie volledig netto en is er geen provisie verrekend.

Wie is TAF

TAF B.V. is specialist in de ontwikkeling en het op de markt brengen van innovatieve financiële producten. Zij brengen de producten zelf op de markt. Het productassortiment bestaat uit levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

TAF werkt samen met een aantal gerenommeerde verzekeraars die hun sporen wel verdiend hebben in de Europese verzekeringsmarkt: Quantum Leben en GOTHAER Allgemeine Versicherung AG en Ace Europe Life Limited.

In 2011 werd de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering (Quantum Leben) door MoneyView gewaardeerd met de maximale vijfsterren ProductRating voor flexibiliteit en prijs.

Waarom kiezen voor TAF?

Met TAF kiest u voor betrouwbaar verzekeren. TAF staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten, AFM. Quantum Leben staat onder toezicht van de Financiële Markt Autoriteit (FMA), Gothaer staat onder toezicht van de BaFin en ACE staat onder toezicht van de FSA. Alle drie de verzekeraars zijn door De Nederlandsche Bank, DNB, toegelaten op de Nederlandse markt.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu