« Terug naar het overzicht

Consumentenprogramma KASSA: AFM Adviseert consument zich goed voor te bereiden.

Geplaatst op: 19 januari 2013

Weet waarvoor u betaalt

De adviseur is verplicht u bij het eerste gesprek te vertellen welke werkzaamheden hij voor u doet en wat u moet betalen voor zijn advies. Dit staat beschreven in het dienstverleningsdocument. Dit document moet hij na het eerste (vaak gratis) oriëntatiegesprek aan u geven.  Ook kan u dit document vaak al op de website van de adviseurs vinden. Het bedrag dat het advies kost en dat vermeld staat in het dienstverleningsdocument, is een indicatie, en kan in uw situatie dus hoger of lager uitvallen. Ga hierover met de adviseur in gesprek.

Oriënteer eerst, voor u kiest

Het is verstandig u te oriënteren voordat u besluit met een financieel dienstverlener in zee te gaan. Vergelijk bijvoorbeeld de dienstverlening en kosten van adviseurs. Sommige werken samen met verschillende banken en verzekeraars, andere adviseurs met maar één of enkele aanbieders. Met dienstverleningsdocumenten kan u adviseurs vergelijken.

De hypotheekfabriek

Op onze website treft u het dienstverleningsdocument aan waar uit u op eenvoudige wijze kunt opmaken of De Hypotheekfabriek bij u past. Na het lezen van ons dienstverleningsdocument zal het in ieder geval duidelijk zijn dat u bij De hypotheekfabriek beslist niet te veel gaat betalen.

Check de beoordelingen van uw adviseur op independer.nl

Op independer.nl kunt u op eenvoudige wijze de onafhankelijke en objectieve beoordelingen lezen van klanten die hun adviseur beoordelen. Hieruit blijkt dat onze klanten ZEER tevreden zijn over onze dienstverlening en dat men verwonderd is over de  hoge kwaliteit in verhouding met ons zeer voordelige tarief.

Hoe kan dit?

De hypotheekfabriek werkt volgens een volledig geautomatiseerde werkwijze waardoor veel tijd en kosten bespaard worden. Tevens werken wij uitsluitend met geldverstrekkers en verzekeraars die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen op het gebied van prijs/kwaliteit, dossierverwerking en snelheid van afwikkeling. Enkele van onze belangrijkste zakenpartners zijn bijvoorbeeld  Obvion, Nationale Nederlanden, ING, Aegon, Reaal, Cardif, TAF e.a.

Deze partijen berekenen geen extra dossierkosten zoals veel geldverstrekkers die via inkooporganisaties werken wel doen. Deze dossierkosten worden aan de consument doorberekend waardoor uw factuur hoger wordt.

Door onze efficiënte  werkwijze kunnen wij ons tarief extreem laag houden en zien wij zelfs de mogelijkheid om de bij een hypotheek noodzakelijke risicoverzekering(en) inclusief te maken. U betaald dus GEEN extra bemiddelingskosten voor uw overlijdensrisicoverzekering en woonlastverzekering en door het provisieverbod betaald u slechts de netto premie. Deze is dus eveneens lager.

Kortom: U bespaard veel geld door uw hypotheek te laten verzorgen door De Hypotheekfabriek. U betaald slechts 999 euro en dit bedrag is ook nog eens fiscaal aftrekbaar als financieringskosten.

Waar zit het addertje?

De hypotheekfabriek hanteert een transparant advies en bemiddeling beleid en geeft u alle ruimte om u eerst uitvoerig te informeren over uw mogelijkheden. Dit kunt u bij onze concurrenten doen, maar ook bij ons. Door een “bel mij terug” afspraak te maken op onze website, neemt een gediplomeerd adviseur contact met u op om u te informeren en uw vragen te beantwoorden. U verplicht zich tot niets en dit voorgesprek is geheel vrijblijvend en GRATIS.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onze website en wij helpen u  graag.

 

 

 

 

 

 

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu