« Terug naar het overzicht

Consumentenbond vergroot belang in Advieskeuze.nl

Geplaatst op: 24 juni 2014

De Consumentenbond heeft zijn aandelenbelang in Advieskeuze.nl uitgebreid naar 40%. Het doel is om uiteindelijk een meerderheidsbelang te realiseren. Zo moet de vergelijkingssite waarop consumenten een financieel adviseur kunnen zoeken en beoordelen zo onafhankelijk mogelijk blijven.

Sinds januari 2013 had de Consumentenbond al een belang van 20% in Advieskeuze.nl. Door alle aandelen (20%) van adviesbedrijf Cmotions over te nemen, wist de bond dit belang te verdubbelen. Dat past in het driejarenplan om per januari 2016 een meerderheidsbelang in Advieskeuze.nl te realiseren. Zo wil Advieskeuze ervoor zorgen dat de site onafhankelijk blijft en niet in handen komt van een bank- of verzekeringsconcern. 

Groei

Inmiddels hebben consumenten 25.000 reviews geschreven op de site, meldt Advieskeuze.nl. Zo’n 3.700 kantoren hebben zich aangesloten. Volgens een ambitieuze Christian Bouter moeten dat er aan het einde van dit jaar 5.000 zijn.

Onafhankelijke adviesorganisaties als De Hypotheekfabriek zijn ruim vertegenwoordigd op advieskeuze.nl en wij zijn van mening dat dit een duidelijk en objectief beeld geeft aan consumenten over de kwaliteit van de vermelde bedrijven en de beoordeling hiervan. Het zegt nog meer over bedrijven die helemaal geen vermeldingen hebben, aldus een woordvoerder van De Hypotheekfabriek.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu