« Terug naar het overzicht

Consumentenbond kritisch op EYEOPEN

Geplaatst op: 2 april 2013

De Consumentenbond toont zich in de nieuwste Geldgids kritisch op het goedkope hypotheekadvies via internet van EyeOpen.

Volgens de bond komt het EyeOpen-programma niet altijd tot de meest optimale oplossing. Verder gaat het programma altijd uit van een relatief lage overlijdensrisicodekking en een relatief hoge dekking van het risico op arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Ook blijkt dat de klant die het advies krijgt naar de Rabobank te gaan, daar toch nog 1.450 euro kwijt is aan advieskosten. Dit omdat de Rabobank de uitgangspunten van het EyeOpen-advies niet helemaal deelt en de klant daarom haar gebruikelijke adviestraject helemaal laat doorlopen. Volgens de Consumentenbond is EyeOpen “vooral geschikt voor huizenkopers die al de nodige kennis van zaken hebben”.

De Hypotheekfabriek

Consumenten die over de nodige kennis beschikken kunnen ook uitstekend bij ons terecht. Klanten betalen bij ons een vast laag tarief van 999 euro inclusief persoonlijk advies, complete bemiddeling en inclusief overlijdensrisicoverzekering(en) en woonlastbeschermer(s). Een uitgebreide risico-inventarisatie zal uitwijzen of de verzekeringen van toepassing zijn en hoeveel u minimaal dient te verzekeren en wat wenselijk is o.b.v uw eigen risicobeleving. Onze ervaren en gediplomeerde adviseurs helpen u graag aldus De Hypotheekfabriek.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu