« Terug naar het overzicht

50 zeer positieve recensies op independer.nl

Geplaatst op: 24 oktober 2013

De hypotheekfabriek scoort 9,3 op Independer.nl

Op www.independer.nl kunt u op eenvoudige wijze de onafhankelijke en objectieve beoordelingen lezen van klanten die hun adviseur beoordelen. Hieruit blijkt dat onze klanten ZEER tevreden zijn over onze dienstverlening en dat men verwonderd is over de hoge kwaliteit in verhouding met ons zeer voordelige tarief. Overtuig u zelf en kijk eens op www.independer.nl.

Oriënteer eerst, voor u kiest!

Het is verstandig u te oriënteren voordat u besluit met een financieel dienstverlener in zee te gaan. Vergelijk bijvoorbeeld de dienstverlening en kosten van adviseurs. Sommige werken samen met verschillende banken en verzekeraars, andere adviseurs met maar één of enkele aanbieders. Met dienstverleningsdocumenten kunt u adviseurs vergelijken.

Weet waarvoor u betaalt

De adviseur is verplicht u bij het eerste gesprek te vertellen welke werkzaamheden hij voor u doet en wat u moet betalen voor zijn advies. Dit staat beschreven in het dienstverleningsdocument. Dit document moet u voor het eerste oriëntatiegesprek worden aangeboden.De hypotheekfabriek

Op onze website treft u uitleg waaruit u op eenvoudige wijze kunt beoordelen of De Hypotheekfabriek bij u past. Bij  De Hypotheekfabriek gaat u beslist niet te veel betalen.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu