« Terug naar het overzicht

100 recensies op Independer

Geplaatst op: 21 oktober 2014

De hypotheekfabriek scoort 100 recensies op Independer.nl

De hypotheekfabriek heeft vandaag zijn honderdste recensie toegekend gekregen door één van onze klanten. Wij zijn hier zeer trots op en het bewijst dat het bieden van goede dienstverlening niets met de prijs te maken heeft. Wij danken al onze klanten die de tijd genomen hebben om een recensie over onze dienstverlening te plaatsen.

Independer

Op www.independer.nl kunt u op eenvoudige wijze de onafhankelijke en objectieve beoordelingen lezen van klanten die hun adviseur beoordelen. Hieruit blijkt dat onze klanten ZEER tevreden zijn over onze dienstverlening en dat men verwonderd is over de hoge kwaliteit in verhouding met ons zeer voordelige tarief. Overtuig u zelf en kijk eens op www.independer.nl. u vind ons kantoor door op www.independer.nl, onze hoofdvestiging in Duiven in te vullen.

Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is een initiatief van de consumentenbond en heeft hetzelfde doel als independer.nl. Het registreren van de kwaliteit van financieel adviseurs en de adviesbedrijven. Ondertussen hebben onze klanten ook de weg naar advieskeuze.nl weten te vinden en mogen we met trots melden dat we in de korte tijd dat advieskeuze.nl actief is al 38 recensies van onze klanten hebben ontvangen.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu