Ons stappenplan

Stap 1

De Hypotheekfabriek streeft naar een zeer snelle, efficiënte en transparante werkwijze en wij bereiken dit o.a. door zo snel mogelijk telefonisch contact met je op te nemen om een eerste inschatting te maken van de haalbaarheid en uitvoerbaarheid van je financieringswensen. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

Vervolgens vragen we je om relevante gegevens per e-mail aan te leveren. Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld en uitsluitend voor eigen doeleinden verwerkt.  Aan de hand van de verstrekte informatie streven wij ernaar om je binnen 24 uur een financieringsvoorbeeld aan te bieden zodat je snel weet waar je aan toe bent. Dit is geheel vrijblijvend en kost je niets. Voldoet het financieringsvoorbeeld aan je verwachtingen, dan starten wij graag het advies – en bemiddelingstraject voor je op.

LET OP!
Bemiddeling kost geld! De Hypotheekfabriek brengt bij particuliere klanten een bedrag van € 249,- in rekening voor het opstarten van het hypotheekdossier en dit bedrag maakt onderdeel uit van het unieke totaal tarief van € 999,-.

Voor ondernemers bedragen de opstartkosten € 499,50 aangezien dit meer voorwerk van de adviseur vraagt. Het unieke totaal tarief van € 999,- is eveneens voor de ondernemer van toepassing en dit is echt uniek.

Wij bieden ook een verhuur hypotheektraject aan voor een vast tarief van € 1.499,- inclusief opstartkosten. De opstartkosten bedragen € 500,-.

Stap 2

Voorafgaand aan het persoonlijk adviesgesprek maakt je financieel adviseur een uitgebreide inventarisatie o.b.v. je persoonlijke- en financiële gegevens. Hierin komen je wensen en persoonlijke financiële doelstellingen uitgebreid aan de orde en nog belangrijker, de prioriteiten, die jij hierin stelt. Wat jij het belangrijkst vindt, moet ook het zwaarste wegen en het adviesvoorstel.

Wij vergelijken ALLE aanbieders en vervolgens zal je adviseur de financiering scenario’s aan je voorleggen in een adviesvoorstel. Wij zullen dit adviesvoorstel uitvoerig met je bespreken en aangeven op welke verschillende manieren deze aansluiten op je wensen en financiële situatie. Wij nodigen je hiervoor graag uit op ons kantoor maar mocht je het advies liever via Teams, per telefoon of e-mail bespreken, dan kan dat natuurlijk ook.

Na het bespreken van de verschillende scenario’s en je keuzes, zullen we deze vastleggen in een definitieve versie van het financieel advies rapport. In dit adviesrapport vindt je o.a. terug welk financieel product van welke aanbieder tegen welke prijs en voorwaarden wij je geadviseerd hebben en welke keuze je daarop gemaakt hebt. Daarnaast vindt je ook onze argumenten waarom wij juist dit een passend advies vinden om de doelstelling te bereiken op basis van de door jouw gestelde prioriteiten.

Stap 3

Zodra je advieskeuze is bepaald gaan we vervolgens de contacten met de financiële instelling op ons nemen om ervoor te zorgen dat het advies correct wordt uitgevoerd. Gedurende het advies – en bemiddelingstraject word je van A tot Z begeleid door je vaste adviseur.

Stap 4

De Hypotheekfabriek is en blijft betrokken bij alle noodzakelijke werkzaamheden die nodig zijn voor de totstandkoming van je hypotheek. Gedurende de voortgang houden wij je constant op de hoogte. Wij maken een persoonlijk account voor je aan op een beveiligde webpagina die alleen voor jou beschikbaar is en waarop je de voortgang en status van je dossier kunt volgen. In verband met de aanschaf van financiële producten is het noodzakelijk dat diverse formaliteiten zoals aanvraagformulieren, offertes en opgevraagde documenten snel, efficiënt en correct worden aangeleverd. Het correct invullen en aanleveren is in ieders belang en jouw eigen verantwoordelijkheid. Jouw snelheid bepaald de onze?

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu