Ons stappenplan

Stap 1

De Hypotheekfabriek kenmerkt zich door een zeer snelle, efficiënte en transparante werkwijze en wij bereiken dit o.a. door zo snel mogelijk telefonisch contact met u op te nemen om een inschatting te maken van de haalbaarheid en uitvoerbaarheid van uw eisen en wensen. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

Vervolgens vragen wij u om relevante gegevens per e-mail aan te leveren. Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld en uitsluitend voor eigen doeleinden verwerkt.  Aan de hand van de door u verstrekte informatie streven wij ernaar om u binnen 24 uur een Financieringsvoorbeeld te verstrekken zodat u snel weet waar u aan toe bent. Dit is geheel vrijblijvend en kost u niets. Voldoet het financieringsvoorbeeld aan uw verwachtingen, dan starten wij graag het advies – en bemiddelingstraject voor u op.

LET OP!
Bemiddeling kost geld! De Hypotheekfabriek brengt bij particuliere klanten slechts € 249,- in rekening voor het opstarten van het hypotheekdossier en dit bedrag maakt onderdeel uit van het unieke totaal tarief van € 999,-.

Voor ondernemers bedragen de opstartkosten € 499,50 aangezien dit meer voorwerk van uw adviseur vraagt. Het unieke totaal tarief van € 999,- is eveneens voor de ondernemer van toepassing en dit is echt uniek.

Wij bieden ook een verhuur hypotheektraject aan voor een vast tarief van € 1.499,-inclusief opstartkosten. De opstartkosten bedragen € 500,-.

Stap 2

Voorafgaand aan het persoonlijk adviesgesprek maakt uw financieel adviseur een uitgebreide inventarisatie o.b.v.  uw persoonlijke- en financiële gegevens. Hierin komen uw wensen en persoonlijke financiële doelstellingen uitgebreid aan de orde en nog belangrijker, de prioriteiten, die u hierin stelt. Wat u het belangrijkst vindt, moet ook het zwaarste wegen en dat geldt ook voor de inrichting van ons advies.

Wij vergelijken ALLE aanbieders en vervolgens zal uw adviseur de mogelijke scenario’s aan u voorleggen in een Adviesvoorstel. Wij zullen dit Adviesvoorstel uitvoerig met u bespreken en aangeven op welke verschillende manieren deze aansluiten op uw wensen en financiële situatie. Wij nodigen u hiervoor graag uit op ons kantoor maar mocht u het advies liever via Teams, per telefoon of mail bespreken, dan kan dat natuurlijk ook.

Na het bespreken van de verschillende scenario’s en uw keuzes, zullen we deze vastleggen in een definitieve versie van het Financieel Advies rapport. In dit adviesrapport vindt u o.a. terug welk financieel product van welke aanbieder tegen welke prijs en voorwaarden wij u adviseren en desgewenst voor u gaan regelen. Daarnaast vindt u ook onze argumenten waarom wij juist dit een passend advies vinden om uw doelstelling te bereiken op basis van de door u gestelde prioriteiten.

Stap 3

Zodra uw advieskeuze is bepaald gaan we vervolgens de contacten met de financiële instelling op ons nemen om ervoor te zorgen dat ons advies correct wordt uitgevoerd. Gedurende het advies – en bemiddelingstraject word u van A tot Z begeleid door uw vaste adviseur.

Stap 4

De Hypotheekfabriek is en blijft betrokken bij alle noodzakelijke werkzaamheden die nodig zijn voor de totstandkoming van uw hypotheek. Gedurende de voortgang houden wij u constant op de hoogte. Wij maken een persoonlijk account voor u aan waarin u de voortgang en status van uw dossier ten alle tijden kunt inzien. In verband met de aanschaf van financiële producten is het noodzakelijk dat diverse formaliteiten zoals aanvraagformulieren en andere bescheiden snel, efficiënt en correct worden aangeleverd. Het correct invullen en aanleveren is in ieders belang en uw eigen verantwoordelijkheid. Wij ondersteunen u hier uiteraard graag bij en heeft u speciale wensen, laat het ons dan weten.

© 2022 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu