« Terug naar het overzicht

Uw hypotheek in ZEVEN STAPPEN voor slechts 999 euro

Geplaatst op: 4 april 2013

De hypotheekfabriek presenteert een uniek concept in de financiële wereld van advisering en bemiddeling. Vaak wordt onze adviseurs de vraag gesteld “hoe doen jullie dit voor die prijs?” Onze advisering en bemiddeling kost namelijk slechts 999 EURO.

Een begrijpelijke vraag aangezien de gebruikelijke tarieven voor advies en bemiddeling veel en veel hoger liggen. U moet al snel denken aan tarieven tussen 1.7500 en 4.000  euro en zelfs meer dan dat.

Als u onlangs een adviesgesprek hebt gevoerd zal er verteld zijn dat een adviseur gemiddeld 20 tot 25 uur met uw hypotheekdossier bezig is en dat dit de rechtvaardiging is van de bovenstaande tarieven. Deze informatie is doorgaans juist, maar is dit terecht? U dient immers zelf zorg te dragen voor het aanleveren van alle relevante documenten en gegevens.

De hypotheekfabriek werkt op een efficiënte wijze

De Hypotheekfabriek hanteert een strak schema waarbij uw snelheid, de onze bepaald.

U ontvangt binnen 24 UUR een GRATIS QuickScan van onze gecertificeerde adviseurs zodat u weet af uw financiële wensen haalbaar en uitvoerbaar zijn.

De Hypotheekfabriek streeft naar een transparante werkwijze en geeft u in het onderstaande ZEVEN STAPPENPLAN aan hoe het advies – en bemiddelingstraject er vereenvoudigd uitziet.

(Voor) Analyse en haalbaarheidscheck!

Inventarisatie

Persoonlijk hypotheekgesprek ( analyse, scenario’s)

Offertes aanvraagtraject

Presentatie Financieel Analyse Rapport en offertes

Dossier voor akkoord naar de geldverstrekker

Naar de notaris

Wij realiseren ons heel goed dat wij door onze LAGE PRIJS van 999 euro nogal afwijken van onze concurrenten en dat dit vragen bij u kan oproepen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en overtuig uzelf.

Heeft u liever mailcontact? Dat kan natuurlijk ook via adviesaanvraag@dehypotheekfabriek.nl

Wij zijn u graag van dienst.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu