« Terug naar het overzicht

Unieke Januari actie!

Geplaatst op: 26 januari 2014

Je hebt nog een paar dagen om te profiteren van de Januari actie.

De hypotheekfabriek geeft een fikse korting op de bemiddeling van een overlijdensrisicoverzekering.

Gedurende de maand Januari betaald u geen € 149,- maar slechts € 119,- voor het regelen van een overlijdensrisicoverzekering.

Nabestaandenvoorziening

Wij constateren sinds de start van onze actiemaand hoeveel klanten een veel te dure overlijdensrisicoverzekering blijken te hebben. De premieverschillen lopen op van een paar euro tot wel € 80,- per maand. Dit is zelfs voor onze ervaren adviseurs nogal een verrassing.

Tevens staan we er versteld van hoeveel klanten gebruik maken van onze Januari actie. Dit betekend echter dat er heel veel dure verzekeringen zijn afgesloten en dit in enorme hoeveelheden. Ga 2014 fris van start en neem naast alle goede voornemens ook even de tijd om stil te staan bij de minder prettige kanten van het leven zoals de risico’s die u loopt bij onverhoopt overlijden van u of een dierbare. Een goede nabestaanden voorziening is meer dan wenselijk.

Sta ook eens stil bij uw woonsituatie

Veel mensen gaan voorbij aan de risico’s die men loopt als een dierbare wegvalt en realiseren zich staan dan pas dat de huur- of hypotheeklasten van uw woning gewoon betaald moeten worden. Ook als u in een huurwoning woont wordt u geconfronteerd met hoge lasten die alsmaar blijven stijgen. De Hypotheekfabriek biedt u gedurende de Januari maand een goedkope oplossing van dit probleem aan.

Profiteer nu nog van deze korting en vraag snel een offerte aan.                                                    

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu