« Terug naar het overzicht

Topdrukte op huizenmarkt en recordaantal bezichtigingen

Geplaatst op: 2 oktober 2014

Aanstaande zaterdag vindt alweer de 14e editie van het NVM Open Huis plaats. De weken rond de landelijke NVM Open Huizen Dag zijn de drukste van het jaar. Veel woningzoekenden willen vóór aanstaande zaterdag hun slag slaan. De makelaars van Nederland ervaren nu dan ook topdrukte. Vlak na het Open Huis worden er veel tweede bezichtigingen aangevraagd en in de weken daarop volgend zullen deze resulteren in meer biedingen en woningverkopen.

“De afwachtende houding van woningzoekers lijkt voorbij en dit maakt het makelen weer verrassender. Zo zie je bijvoorbeeld in populaire delen van Amsterdam en Utrecht de gekte weer terug. Breng je een woning op vrijdagmiddag op de markt, kun je maandagochtend de biedingen tellen. Soms weer flink boven de vraagprijs”.

De Hypotheekfabriek wenst alle aspitant kopers a.s. zaterdag heel veel succes bij het bezichtigen van de woningen en verwelkomt jullie daarna graag bij ons voor het regelen van de financiering. Je weet het toch nog wel, een complete hypotheek voor slechts € 999! Dit inclusief een adviesgesprek en een overlijdensrisicoverzekering. De Hypotheekfabriek, dezelfde hypotheek voor een lagere prijs!

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu