« Terug naar het overzicht

TAF Verzekeringen behoort tot de Goedkoopste overlijdensrisicoverzekeraars

Geplaatst op: 4 maart 2013

Bent u op zoek naar een voordelige overlijdensrisicoverzekering?

In de uitzending van Tros RADAR is in het onderwerp “Overlijdensrisicoverzekeringen”, TAF Verzekeringen als één van de voordeligste aanbieders naar voren gekomen. Door de nauwe samenwerking tussen TAF verzekeringen en De Hypotheekfabriek is het mogelijk om een overlijdensrisicoverzekering aan te bieden op basis van een uiterst scherpe premie in combinatie met de voordeligste bemiddelingsvergoeding van Nederland.

U betaald bij ons de laagste prijs!

Wij hanteren een uiterst voordelig tarief van 149,- als eenmalige bemiddelingsvergoeding.

Wat betekend dit voor de premie?

Uw premie wordt uiteraard netto samengesteld waarbij u geen doorlopende provisie betaald zoals in het verleden het geval was. Het voordeel merkt u dus iedere maand gedurende de looptijd.

Voorbeeld: Heeft u in het verleden een overlijdensrisicoverzekering afgesloten voor uw hypotheek dan loopt deze vaak 30 jaar. U betaald dus maandelijks een provisiebijdrage over een periode 30 jaar welke een behoorlijk bedrag vertegenwoordigd.

Conclusie:

Vanaf 1 januari 2013 is de premie  voor nieuwe verzekeringen provisievrij en betaald u slechts een eenmalige bemiddelingsvergoeding. Heeft u reeds een overlijdensrisicoverzekering,  dan is de kans zeer groot dat u 30 jaar provisie gaat betalen.

Alle reden om zowel uw nieuwe alsook uw reeds lopende verzekering bij De Hypotheekfabriek te regelen!

De Hypotheekfabriek verzorgd uw aanvraagprocedure, verpanding aan een geldverstrekker en opzegging van uw huidige (te dure) overlijdensrisicoverzekering en door de uitstekende samenwerking met TAF verzekeringen komt uw verzekering zeer snel tot stand.

Maak een premieberekening op onze website www.dehypotheekfabriek.nl

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu